as dori sa cunosc mai multe detalii

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: cristi… …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de cristip, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de cristip, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Lavini… …

Listingul de Interes: Afacere la cheie – restaurant – cafenea – ceainarie

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Se vinde Salon Infrumusetare (george… …) Mulțumesc (Lorici… …)
Cumpăr afacere de producție (Mihai … …) Buna Santem o firme care activam in domeniul tamplariei artizanat din lAm primit finantare prin programul start up nation 2017,santem in cautare de oferte de productieemn. (stelia… …)
Restaurant de vanzare in zona Dorobanti (dianas… …) Buna ziua! Doresc mai multe informatii despre acest business. Multumesc (miruna… …)
Restaurant de vanzare in zona Dorobanti (dianas… …) Buna ziua..ma numesc Pavel Vladu ..sunt brocker in domeniul horeca 10 ani (Polo S… …)
CAUT FINANTARE DEZVOLTARE AFACERE BISTRO RAW VEGAN (Mircea… …) Termeni Investitie/finantare (violet… …)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… …) Doresc sa iau legatura cu dvs (Oanaro… …)
CUMPAR SOCIETATE (firma …) vand afacere din domeniul agricol (ferma, terenuri agricole,lacuri,utilaje, echipamente) (LALU T… …)
Investitor interesat sa cumpere ferme agricole cu teren in proprietate sau arenda (Valent… …) Buna ziua, mai exista deschidere din partea dumneavoastra pentru o astfel de oportunitate? (LucaNi… …)
De vanzare imobil comercial generator de profit, in zona centrala a Municipiului Constanta (Andrei… …) La ce pret se ridica achizitia? (butcar… …)
Cumparator interesat de afacere mica in Bucuresti – buget maxim 30.000 Euro (Andrei… …) Vand 2 magazine online la cheie – afacere functionala (kariba… …)

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account