as dori sa cunosc mai multe detalii

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: cristi… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de cristip, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de cristip, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Lavini… ...

Listingul de Interes: Afacere la cheie – restaurant – cafenea – ceainarie

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cautam noi clienti interesati de confectii metalice (AWS ...) Propunere colaborare (ACD ...)
Cumparare Afacere (florin ...) Buna ziua! Suntem in cautare de distribuitori pentru produsele noastre pentru care avem exclusivitate pe piata romaneasca: lumanari parfumate naturale pe baza de ulei de palmier, import SUA. Daca sunteti posibil tentat, va asteptam pentru detalii. Multumim! (Lumana… ...)
Incheieri de contracte pt. Producerea pieselelor din mase plastice prin injectie (Stolly… ...) Contracte pe termen lung si scurt (Stolly… ...)
De vanzare afacere online (epneu ...) Buna ziua, un numar de contact va rog. Multumesc (ide ...)
Preluare afaceri (Stoia ...) Buna ziua, numele meu este Elena si am vazut anuntul dvs. Va supun atentiei urmatoarea afacere: Open Active #27679-RBE Laborator Artizanal de fabricare a înghețatei Italiane cu dubla linie de producție si food truck pentru vânzarea înghețatei. O afacere perfecta pentru o familie. Multumesc pentru atentie (elena7… ...)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… ...) Sunt interesat să cumpăr rog seriozitate (Sherry… ...)
Vand 50% afacere profitabila comert (Mirela ...) buna seara. as fi interesat de o eventuală colaborare (eu ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) Bună seara, as dori sa-mi comunicați mai multe detalii legate de oferta d-voastră. Aștept un răspuns de la d-voastră pe aceasta tema. Va mulțumesc ! Cu stima Liviu Lupu (Liviu … ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Buna ziua, intermediez o oprtunitate de business in Oradea , in cazul in care sunteti interesat am rugamintea de a ma contacta, va multumesc ! (Andrei… ...)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… ...) as vrea sa aflu mai multe detalii (cristi… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account