as dori sa vad locatia

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: cristi… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de cristip, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de cristip, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: naynay ...

Listingul de Interes: Bar restaurant de vanzare, situat in Centrul Vechi – Bucuresti

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Afacere de productie ambalaje din carton ondulat, de vanzare (Valent… ...) BUna ziua, as dori sa intru un contact,pentru mai multe informatii. Multumesc (eu ...)
Cumparare Afacere (florin ...) Buna ziua! Suntem in cautare de distribuitori pentru produsele noastre pentru care avem exclusivitate pe piata romaneasca: lumanari parfumate naturale pe baza de ulei de palmier, import SUA. Daca sunteti posibil tentat, va asteptam pentru detalii. Multumim! (Lumana… ...)
Vanzare site obtinere oferte si emitere polite de raspundere civila auto (MANOIU… ...) sunt interesat. va rag sa ma sunati la 0764785599. Multumesc Liviu (levysh ...)
Vand afacerea in domeniul dispozitivelor medicale (gabrie… ...) Despre ce dispozitive medicale este vorba? Care este pretul de vanzare (georgi… ...)
Importator exclusiv pe teritoriul Romaniei si a Republicii Moldova a unor produse cosmetice fabricate in Italia (Maria … ...) Buna,sunt interesat de o oferta concreta.0722605267. (AdiGra… ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) Sunt interesat sa preiau o firma cu domeniul in constructii civile. (adrian… ...)
Alin Bengescu (ali4de… ...) Vand afacere online(www.crioflowers.ro),contact:0730301234 (4seaso… ...)
De vanzare imobil comercial generator de profit, in zona centrala a Municipiului Constanta (Andrei… ...) Sunt interesat, cat costa? (Valent… ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) Bună seara, as dori sa-mi comunicați mai multe detalii legate de oferta d-voastră. Aștept un răspuns de la d-voastră pe aceasta tema. Va mulțumesc ! Cu stima Liviu Lupu (Liviu … ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) Buna sint interesat de lista firmelor disponibile si codurile caen disponibile (Corado ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account