buna seara. as fi interesat de o eventuală colaborare

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: eu …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de eu …, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de eu …, si cu acceptul / confirmarea acestuia
Contacteaza-ne la telefon 0212665677 sau prin email [email protected] pentru sprijin.

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Mirela …

Listingul de Interes: Vand 50% afacere profitabila comert

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cumpăr afacere de producție (Mihai … …) Buna Santem o firme care activam in domeniul tamplariei artizanat din lAm primit finantare prin programul start up nation 2017,santem in cautare de oferte de productieemn. (stelia… …)
Cumpăr afacere de producție (Mihai … …) productie dulciuri fara zahar finantare europeana (Jane B… …)
Caut Colaborator/Investitor (Espace… …) Am 2 proiecte si sunt interesat sa vedem daca putem colabora. (Xperie… …)
CAUT FINANTARE DEZVOLTARE AFACERE BISTRO RAW VEGAN (Mircea… …) Termeni Investitie/finantare (violet… …)
VAND FIRMA PRODUCTIE LENJERIE INTIMA (Catali… …) Buna ziua, Sunt datorii la stat/furnizori? Aveti probleme cu forta de munca ? (Osicea… …)
Afacere de productie ambalaje din carton ondulat, de vanzare (Valent… …) Bună ziua stimate domn! Sunt interesat de acest anunț dacă mai este de actualitate. (Entrep… …)
Vânzare studio videochat (TopAge… …) Sunt interesat sa aflu mai multe detalii despre vanzarea acestui bussines (dumitr… …)
Fabrica de mobila de vanzare (prelucrare a lemnului si productie de mobilier). Afacere profitabila! (Andrei… …) Interesat de asociere in conditiile in care oferiti detalii legate de cuantumul participatiunii, valoare, eventuale termene de plata si nu in ultimul rand informatii despre activele societatii. Multumesc! (Vlam …)
Cumpărare afacere (Adrian… …) Detinem spatiu nou-hala structura metalica si panouri sandwich -interior compartimentat recent,utilitati-apa, canalizare ,curent electric 380V,utilaje necesare realizarii de productie ambalaje necesare productiei de lactate si imbutelierii etc si dorim asociere pentru demararea activitatii. (steres… …)
Soft comert online (Mutuad… …) Soft comert online (Mutuad… …)

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account