Buna vreau detalii legate de vanzare

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: amanol… …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de amanole, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de amanole, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: cozman… …

Listingul de Interes: Vand scoala de meserii cu sedii in 6 judete.(BV SB CJ AB SM BH)

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Alin Bengescu (ali4de… …) Vand afacere online(www.crioflowers.ro),contact:0730301234 (4seaso… …)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… …) Bună seara, as dori sa-mi comunicați mai multe detalii legate de oferta d-voastră. Aștept un răspuns de la d-voastră pe aceasta tema. Va mulțumesc ! Cu stima Liviu Lupu (Liviu … …)
Dezvoltarea activităților turistice patrimoniale în cadrul ONG-ului (gheorg… …) Buna ziua,ma intereseaza sa ducem discutia mai departe. In primul rand ma intereseaza amplasarea exacta si eventual ce documente tehnice imi puteti prezenta online (planuri de amplasament, cadastre, relevee etc.), iar ulterior, in functie si de disponibilitatea dumneavostra sa programam o vizita.Va multumesc, Theodor Predutoiu (Theo …)
Investitor interesat sa cumpere ferme agricole cu teren in proprietate sau arenda (Valent… …) Buna seara (Dreea …)
De vanzare restaurant bine pozitionat in Bucuresti: in incinta celui mai mare campus privat din tara (2500 persoane cazate) (Andrei… …) Buna ziua.Sunt interesat de anuntul d-stra daca mai este valabil.Daca doriti ma puteti contacta sau lasati-mi nr de tel sa va contactez eu.Va multumesc (ganciu… …)
Laborator de analize medicale cu o experienta de 20 ani, recunoscut si apreciat la nivel local (VIctor… …) sunt interesat. va rag sa ma sunati la 0764785599. Multumesc Liviu (levysh …)
Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania (cosmin… …) Bună ziua, Puteți să-mi dați mai multe detalii, vă rog? (3TEES …)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu …) asc dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… …)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… …) Sunt interesat sa preiau o firma cu domeniul in constructii civile. (adrian… …)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… …) Buna ziua..ma numesc Pavel Vladu ..sunt brocker in domeniul horeca 10 ani (Polo S… …)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account