Buna ziua. Avem la vanzare un parc eolian format din 6 turbine, cu o putere instalata de 9 MWh. Pretul este de 1.800.000.euro

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Vro ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Vro, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Vro, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: azarum… ...

Listingul de Interes: Cumpar proiect parc eolian

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Vand Restaurant la Cheie (Nelu ...) Buna,nr de contact va rog,multumesc (Postol… ...)
De vanzare imobil comercial generator de profit, in zona centrala a Municipiului Constanta (Andrei… ...) La ce pret se ridica achizitia? (butcar… ...)
Investitor interesat sa achizitioneze afacere in Cluj (Andrei… ...) vand fabrica de prelucrat lemn, constructii case si cabane din lemn (silvah… ...)
cooperare si desfacere produse din lemn (stelia… ...) Buna sant interesat de parteneriat in vederea desfacerii produselor solicitate de clienti (stelia… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Buna ziua, intermediez o oprtunitate de business in Oradea , in cazul in care sunteti interesat am rugamintea de a ma contacta, va multumesc ! (Andrei… ...)
Vand scoala de meserii cu sedii in 6 judete.(BV SB CJ AB SM BH) (cozman… ...) Buna vreau detalii legate de vanzare (amanol… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Buna ziua, intermediez o oprtunitate de business in Oradea , in cazul in care sunteti interesat am rugamintea sa ma contactati, va multumesc ! (Andrei… ...)
Cumpar SRL (IoanHo… ...) Vand 2 magazine online la cheie – afacere functionala (kariba… ...)
Dezvoltarea activităților turistice patrimoniale în cadrul ONG-ului (gheorg… ...) Buna ziua,ma intereseaza sa ducem discutia mai departe. In primul rand ma intereseaza amplasarea exacta si eventual ce documente tehnice imi puteti prezenta online (planuri de amplasament, cadastre, relevee etc.), iar ulterior, in functie si de disponibilitatea dumneavostra sa programam o vizita.Va multumesc, Theodor Predutoiu (Theo ...)
Fabrica de apa de izvor de mare adancime (PH 8.1) situata in muntii din zona orasului Brasov – de vanzare (Andrei… ...) Buna seara, sunt interesat, doresc sa fiu contactat.multumesc (Cristi… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account