Buna ziua, Doresc mai multe detalii

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Dmer ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Dmer, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Dmer, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Valent… ...

Listingul de Interes: Important Producator Ceh de automatizari si tehnologii SMART pentru imobile rezidentiale si de birouri si Iluminat stradal, cauta distribuitori – reprezentanti in Romania

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Preluare afaceri (Stoia ...) Buna ziua, numele meu este Elena si am vazut anuntul dvs. Va supun atentiei urmatoarea afacere: Open Active #27679-RBE Laborator Artizanal de fabricare a înghețatei Italiane cu dubla linie de producție si food truck pentru vânzarea înghețatei. O afacere perfecta pentru o familie. Multumesc pentru atentie (elena7… ...)
Vand afacerea in domeniul dispozitive medicale (gabrie… ...) Sunt interesat. (ref-fa… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Vand magazin fornetty, o afacere f.f. profitabilă (Dumitr… ...)
Cautam Parteneri de afaceri in Timisoara, Cluj , Deva, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Oradea (vio di… ...) Buna ziua.As dori mai multe detalii precum : Sunt parfumuri de brand ? unde sunt cele 20 de unitati deja deschise ? Numele francizei . Sunteti franciza simpla sau master franciza. Valoare tranzactie.Multumesc anticipat. (AncaCr… ...)
De vanzare restaurant bine pozitionat in Bucuresti: in incinta celui mai mare campus privat din tara (2500 persoane cazate) (Andrei… ...) Buna ziua.Sunt interesat de anuntul d-stra daca mai este valabil.Daca doriti ma puteti contacta sau lasati-mi nr de tel sa va contactez eu.Va multumesc (ganciu… ...)
De vanzare site + domeniu + pagina business facebook (Adi89 ...) Buna ziua, m-ar interesa o evaluare financiara (profit, costuri, etc) daca e posibil. Multumesc ! (4mure5… ...)
Cumpar/Investesc/5.000.000Euro-10.000.000Euro (ALIN19… ...) Buna ziua..ma numesc Pavel Vladu ..sunt brocker in domeniul horeca 10 ani (Polo S… ...)
Vand afacere la cheie, in functiune, potential urias de dezvoltare, procesare si comercializare produse ecologice (Claudi… ...) Doresc sa aflu despre ce produse este vorba si indicatorii economici ai societatii. (mycris ...)
Afacere de vanzare cu activitate in domeniul agriculturii: productie cereale si servicii de depozitare in silozuri (Andrei… ...) Sunt interesat sa cumpar afacerea din domeniul agricol (Catali… ...)
De vanzare afacere distributie lubrifianti, reprezentant al unei marci internationale Premium, vanzare piese auto (Andrei… ...) as dori sa cunosc mai multe detalii , sa vad afacerea , merci (cristi… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account