Bună ziua, Puteți să-mi dați mai multe detalii, vă rog?

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: 3TEES …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de 3TEES, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de 3TEES, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: cosmin… …

Listingul de Interes: Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cumparator interesat de after school functional in Bucuresti si Ilfov (Andrei… …) Vreau un număr de telefon (Vit …)
De vanzare firma cu activitate de productie in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere cu utilaje cu comanda numerica CNC (Andrei… …) Buna ziua, Sunt Interesat sa fac o oferta legat de solicitarea: De vanzare firma cu activitate de productie in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere cu utilaje cu comanda numerica CNC, ID: 25796. Inteleg ca din motive de asigurare a confidentialitatii, inainte de a primi mai multe detalii, va trebui sa semnez Acordul de Confidentialitate si neocolire pe care il voi primi prin email. davidmodreanu@yahoo.com (davidm… …)
Cumpărare afacere (Adrian… …) Buna ziua, intermediez o oprtunitate de business in Oradea , in cazul in care sunteti interesat am rugamintea de a ma contacta, va multumesc ! (Andrei… …)
Vânzare, asociere sau finanțare firma producătoare de ambalaje. (Marius …) Buna ziua,sunt interesat de o colaborare privind afacerea dumneavoastră. Multumesc (Iulian… …)
Fabrica de mobila de vanzare (prelucrare a lemnului si productie de mobilier). Afacere profitabila! (Andrei… …) Buna ziua, sunt interesat sa discutam varianta de asociere , multumesc! (cipiac… …)
Bar restaurant de vanzare, situat in Centrul Vechi – Bucuresti (naynay …) MAI E VALABIL SA DISCUTAM LA TELEFON? (mourch… …)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu …) asc dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… …)
Important Producator Ceh de automatizari si tehnologii SMART pentru imobile rezidentiale si de birouri si Iluminat stradal, cauta distribuitori – reprezentanti in Romania (Valent… …) Sunt interesat de listingul tau (GuTang… …)
Vânzare studio videochat (TopAge… …) Sunt interesat sa aflu mai multe detalii despre vanzarea acestui bussines (dumitr… …)
Se vinde Salon Infrumusetare (george… …) Mulțumesc (Lorici… …)

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account