Bună ziua, Puteți să-mi dați mai multe detalii, vă rog?

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: 3TEES ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de 3TEES, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de 3TEES, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: cosmin… ...

Listingul de Interes: Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Fabrica de apa de izvor de mare adancime (PH 8.1) situata in muntii din zona orasului Brasov – de vanzare (Andrei… ...) Buna seara, sunt interesat, doresc sa fiu contactat.multumesc (Cristi… ...)
Claudiu Baluta (claudi… ...) Buna ziua, ma numesc George Sandu si am o agentie de marketing online sin 2004 si vreau sa vand 50% din actiuni. Avem contracte importante cu o cifra de afacere de 100000 euro si un rofit pe primele 6 luni de 14500 euro. Daca sunteti interesat putem discuta. Multumesc! (George… ...)
Afacere de productie ambalaje din carton ondulat, de vanzare (Valent… ...) BUna ziua, as dori sa intru un contact,pentru mai multe informatii. Multumesc (eu ...)
Obtinere finantare proiect cu potential urias (haxass ...) Imi puteti da mai multe detalii despre tipul afacerii, date financiare (georgi… ...)
Cautam distribuitor sacose biodegradabile (cosmin… ...) Buna ziua, reprezint o firma in dezvoltare, cu sediul social in centrul tarii. Sunt interesat pentru colaborare. (ref-fa… ...)
Restaurant de vanzare in zona Dorobanti (dianas… ...) Buna ziua..ma numesc Pavel Vladu ..sunt brocker in domeniul horeca 10 ani (Polo S… ...)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu ...) asc dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… ...)
Cumpar proiect parc eolian (azarum… ...) Buna ziua. Avem la vanzare un parc eolian format din 6 turbine, cu o putere instalata de 9 MWh. Pretul este de 1.800.000.euro (Vro ...)
Doresc să găsesc revînzători de mobilă moale (Ana-Ma… ...) Propunere colaborare (ACD ...)
Incheieri de contracte pt. Producerea pieselelor din mase plastice prin injectie (Stolly… ...) Contracte pe termen lung si scurt (Stolly… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account