Buna ziua, sunt interesat sa discutam varianta de asociere , multumesc!

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: cipiac… …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de cipiacob, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de cipiacob, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Andrei… …

Listingul de Interes: Fabrica de mobila de vanzare (prelucrare a lemnului si productie de mobilier). Afacere profitabila!

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Restaurant profitabil de vanzare in centrul Capitalei, intr-o zona cu vad foarte bun! Investitie ce poate fi amortizata in primul an! (Andrei… …) Sunt integrerat sa fac o oferta pentru acest restaurant . Va rog sa-mi triniteit mai multe detalii pe e-mail. Multumesc (alin.s… …)
Proprietari proiect centrala electrica fotovoltaica hibrid, cauta investitor (Andrei… …) Doresc mai multe informatii despre proiect. O zi buna. (Daniel… …)
Investitor interesat sa achizitioneze afacere in Cluj (Andrei… …) Agent imobiliar remax detin in portofoliu oportunitati investii in agricultura (LALU T… …)
Afacere de productie ambalaje din carton ondulat, de vanzare (Valent… …) Bună ziua stimate domn! Sunt interesat de acest anunț dacă mai este de actualitate. (Entrep… …)
Cumpărare afacere (Adrian… …) Vand Depozit materiale de constructii jud. Mures (baraba… …)
CUMPAR SOCIETATE (firma …) vand afacere din domeniul agricol (ferma, terenuri agricole,lacuri,utilaje, echipamente) (LALU T… …)
Vand scoala de meserii cu sedii in 6 judete.(BV SB CJ AB SM BH) (cozman… …) Buna vreau detalii legate de vanzare (amanol… …)
Vânzare, asociere sau finanțare firma producătoare de ambalaje. (Marius …) Buna ziua,sunt interesat de o colaborare privind afacerea dumneavoastră. Multumesc (Iulian… …)
Caut Colaborator/Investitor (Espace… …) Sunt interesat. Haideti sa ne auzim la un telefon. (Christ… …)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu …) asc dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… …)

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account