Buna ziua! Suntem in cautare de distribuitori pentru produsele noastre pentru care avem exclusivitate pe piata romaneasca: lumanari parfumate naturale pe baza de ulei de palmier, import SUA. Daca sunteti posibil tentat, va asteptam pentru detalii. Multumim!

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Lumana… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de LumanariParfumate, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de LumanariParfumate, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: alexle… ...

Listingul de Interes: Alexandru Musat

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECTMESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
De vanzare afacere online (epneu ...)Buna ziua, un numar de contact va rog. Multumesc (ide ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...)Doresc sa dezvoltam si in Targoviste activitatea care o desfasurati in Oradea (NEAGAD… ...)
Cumparare Afacere (florin ...)Buna ziua! Suntem in cautare de distribuitori pentru produsele noastre pentru care avem exclusivitate pe piata romaneasca: lumanari parfumate naturale pe baza de ulei de palmier, import SUA. Daca sunteti posibil tentat, va asteptam pentru detalii. Multumim! (Lumana… ...)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… ...)as vrea sa aflu mai multe detalii (cristi… ...)
Vânzare, asociere sau finanțare firma producătoare de ambalaje. (Marius ...)Buna ziua,sunt interesat de o colaborare privind afacerea dumneavoastră. Multumesc (Iulian… ...)
Afacere la cheie – restaurant – cafenea – ceainarie (Lavini… ...)as dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… ...)
Preluare afaceri (Stoia ...)Buna ziua, numele meu este Elena si am vazut anuntul dvs. Va supun atentiei urmatoarea afacere: Open Active #27679-RBE Laborator Artizanal de fabricare a înghețatei Italiane cu dubla linie de producție si food truck pentru vânzarea înghețatei. O afacere perfecta pentru o familie. Multumesc pentru atentie (elena7… ...)
Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania (cosmin… ...)Sint interesat in distribuirea de sacose in jud Dimbovita (NEAGAD… ...)
Parc Fotovoltaic de vanzare 2 x 500kW (sebast… ...)Bună ziua. Sunt interesat să aflu cât mai multe date tehnice despre acest proiect și o estimare a costului de vânzare, astfel încât să pot trimite o informare completă investitorilor pe care îi reprezint. Vă mul’umesc. Rares Bertzi (RaresB… ...)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… ...)Sunt interesat să cumpăr rog seriozitate (Sherry… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account