Buna ziua! Suntem in cautare de distribuitori pentru produsele noastre pentru care avem exclusivitate pe piata romaneasca: lumanari parfumate naturale pe baza de ulei de palmier, import SUA. Daca sunteti posibil tentat, va asteptam pentru detalii. Multumim!

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Lumana… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de LumanariParfumate, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de LumanariParfumate, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: florin ...

Listingul de Interes: Cumparare Afacere

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECTMESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
De vanzare restaurant bine pozitionat in Bucuresti: in incinta celui mai mare campus privat din tara (2500 persoane cazate) (Andrei… ...)Buna ziua.Sunt interesat de anuntul d-stra daca mai este valabil.Daca doriti ma puteti contacta sau lasati-mi nr de tel sa va contactez eu.Va multumesc (ganciu… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...)Doresc sa dezvoltam si in Targoviste activitatea care o desfasurati in Oradea (NEAGAD… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...)Buna ziua, intermediez o oprtunitate de business in Oradea , in cazul in care sunteti interesat am rugamintea sa ma contactati, va multumesc ! (Andrei… ...)
Vânzare, asociere sau finanțare firma producătoare de ambalaje. (Marius ...)Buna ziua,sunt interesat de o colaborare privind afacerea dumneavoastră. Multumesc (Iulian… ...)
Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania (cosmin… ...)Sint interesat in distribuirea de sacose in jud Dimbovita (NEAGAD… ...)
Cumparare Afacere (florin ...)Buna ziua, numele meu este Elena si am vazut anuntul dvs. Va supun atentiei urmatoarea afacere: Open Active #27679-RBE Laborator Artizanal de fabricare a înghețatei Italiane cu dubla linie de producție si food truck pentru vânzarea înghețatei. O afacere perfecta pentru o familie. Multumesc pentru atentie (elena7… ...)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu ...)asc dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… ...)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… ...)Sunt interesat să cumpăr rog seriozitate (Sherry… ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...)Bună ziua. Sunt interesat de posibilitatea de a achiziționa o companie eligibilă fonduri europene. Vă rog să mă contactați la radu@artema.ro. Mulțumesc! (Radu C… ...)
Fabrica de apa de izvor de mare adancime (PH 8.1) situata in muntii din zona orasului Brasov – de vanzare (Andrei… ...)Buna seara, sunt interesat, doresc sa fiu contactat.multumesc (Cristi… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account