Buna ziua,ma intereseaza sa ducem discutia mai departe. In primul rand ma intereseaza amplasarea exacta si eventual ce documente tehnice imi puteti prezenta online (planuri de amplasament, cadastre, relevee etc.), iar ulterior, in functie si de disponibilitatea dumneavostra sa programam o vizita.Va multumesc, Theodor Predutoiu

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Theo ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Theo, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Theo, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: gheorg… ...

Listingul de Interes: Dezvoltarea activităților turistice patrimoniale în cadrul ONG-ului

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
De vanzare imobil comercial generator de profit, in zona centrala a Municipiului Constanta (Andrei… ...) Sunați! (Alma S… ...)
Vânzare, asociere sau finanțare firma producătoare de ambalaje. (Marius ...) Buna ziua,sunt interesat de o colaborare privind afacerea dumneavoastră. Multumesc (Iulian… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Buna ziua, intermediez o oprtunitate de business in Oradea , in cazul in care sunteti interesat am rugamintea de a ma contacta, va multumesc ! (Andrei… ...)
Proprietari proiect centrala electrica fotovoltaica hibrid, cauta investitor (Andrei… ...) as dori mai multe detalii, este operational, poate fi marit ? locatia exacta. (Cusiac ...)
Proprietari proiect centrala electrica fotovoltaica hibrid, cauta investitor (Andrei… ...) Doresc informații suplimentare (RaresB… ...)
Cumparator interesat de afacere mica in Bucuresti – buget maxim 30.000 Euro (Andrei… ...) Vând laborator de tehnică dentară. (liviub ...)
De vanzare afacere online (epneu ...) Buna ziua, un numar de contact va rog. Multumesc (ide ...)
Lider mondial in furnizarea de solutii pentru evacuarea in situatii de urgenta a persoanelor din cladiri, cauta distribuitori pentru piata din Romania (Valent… ...) Sunt interesata sa aflu mai multe detalii. Multumesc! (simod ...)
Vanzare afacere (arochi… ...) Vreau sa discut cu Dvs. in legatura cu anuntul de vanzare a business-ului (SirPri… ...)
Vanzare pensiune restaurant si teren valea prahovei Breaza (ar.gar… ...) Va rog sa ma contactati. (Voicum… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account