Buna ziua,ma intereseaza sa ducem discutia mai departe. In primul rand ma intereseaza amplasarea exacta si eventual ce documente tehnice imi puteti prezenta online (planuri de amplasament, cadastre, relevee etc.), iar ulterior, in functie si de disponibilitatea dumneavostra sa programam o vizita.Va multumesc, Theodor Predutoiu

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Theo …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Theo …, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Theo …, si cu acceptul / confirmarea acestuia
Contacteaza-ne la telefon 0212665677 sau prin email [email protected] pentru sprijin.

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: gheorg… …

Listingul de Interes: Dezvoltarea activităților turistice patrimoniale în cadrul ONG-ului

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cumpăr afacere de producție (Mihai … …) Buna Santem o firme care activam in domeniul tamplariei artizanat din lAm primit finantare prin programul start up nation 2017,santem in cautare de oferte de productieemn. (stelia… …)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… …) contact (manufa… …)
Cumpărare afacere (Adrian… …) Doresc sa dezvoltam si in Targoviste activitatea care o desfasurati in Oradea (NEAGAD… …)
PUB, Bucuresti (Nicu …) Buna ziua, doresc sa am mai multe informatii. Cum putem proceda? M TUDOR (atudis… …)
CAUT FINANTARE DEZVOLTARE AFACERE BISTRO RAW VEGAN (Mircea… …) Buna ziua, ma intereseaza sa finantez aceasta afacere. Cum pot avea mai multe detalii? Multumesc (miruna… …)
Cumpărare afacere (Adrian… …) Buna ziua, intermediez o oprtunitate de business in Oradea , in cazul in care sunteti interesat am rugamintea sa ma contactati, va multumesc ! (Andrei… …)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu …) Buna,nr de contact va rog,multumesc (Postol… …)
Fabrica de mobila de vanzare (prelucrare a lemnului si productie de mobilier). Afacere profitabila! (Andrei… …) Buna ziua,ma numesc Toma Paul,compania mea activeaza in domeniul productiei si comertului cu material lemnos si doresc sa aflu mai multe detalii referitoare la anuntul respectiv.. (TOMA P… …)
Cautare francizor/distribuitor/partener afaceri in România (Lumana… …) Buna ziua! Ma intereseaza propunerea Dumneavoastra. Va rog sa imi trimiteti e-mail sau sa ma sunati la telefon. Va multumesc si va doresc o zi deosebita. Cu aleasa consideratie, Stefan Brasoveanu (Stefan… …)
Caut partener financiar sau societate de constructii ,pentru realizarea unui complex rezidential in Craiova, zona Ford Romania . (Alex A… …) 0760193885 (mitru …)

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account