Sunt interesat sa cumpar afacerea din domeniul agricol

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Catali… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Catalinsiia, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Catalinsiia, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Andrei… ...

Listingul de Interes: Afacere de vanzare cu activitate in domeniul agriculturii: productie cereale si servicii de depozitare in silozuri

Tipul Interesului:

Cumparare Afacere Vanzare Active Imobiliare Cumparare Active Imobiliare Sell Goods / Services

Domeniile de Interes:
AGRICULTURA, SILVICULTURA si PESCUIT

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECTMESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Fabrica de apa de izvor de mare adancime (PH 8.1) situata in muntii din zona orasului Brasov – de vanzare (Andrei… ...)Buna seara, sunt interesat, doresc sa fiu contactat.multumesc (Cristi… ...)
Afacere la cheie – restaurant – cafenea – ceainarie (Lavini… ...)as dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… ...)
Incheieri de contracte pt. Producerea pieselelor din mase plastice prin injectie (Stolly… ...)Contracte pe termen lung si scurt (Stolly… ...)
Cumpar SRL (IoanHo… ...)Afacere foarte bună, proprietarul caută un cumpărător care să-i permită retragerea. (chandr… ...)
Cumpar SRL (IoanHo… ...)Vand 2 magazine online la cheie – afacere functionala (kariba… ...)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu ...)asc dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...)Buna ziua, intermediez o oprtunitate de business in Oradea , in cazul in care sunteti interesat am rugamintea sa ma contactati, va multumesc ! (Andrei… ...)
Claudiu Baluta (claudi… ...)Buna ziua, ma numesc George Sandu si am o agentie de marketing online sin 2004 si vreau sa vand 50% din actiuni. Avem contracte importante cu o cifra de afacere de 100000 euro si un rofit pe primele 6 luni de 14500 euro. Daca sunteti interesat putem discuta. Multumesc! (George… ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...)Bună ziua. Sunt interesat de posibilitatea de a achiziționa o companie eligibilă fonduri europene. Vă rog să mă contactați la radu@artema.ro. Mulțumesc! (Radu C… ...)
Vânzare, asociere sau finanțare firma producătoare de ambalaje. (Marius ...)Buna ziua,sunt interesat de o colaborare privind afacerea dumneavoastră. Multumesc (Iulian… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account