Despre ce dispozitive medicale este vorba? Care este pretul de vanzare

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: georgi… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de georgi1973, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de georgi1973, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: gabrie… ...

Listingul de Interes: Vand afacerea in domeniul dispozitivelor medicale

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Afacere de productie ambalaje din carton ondulat, de vanzare (Valent… ...) BUna ziua, as dori sa intru un contact,pentru mai multe informatii. Multumesc (eu ...)
Cautam noi clienti interesati de confectii metalice (AWS ...) Propunere colaborare (ACD ...)
Cumparator afacere loc de joaca sau spatiu pentru desfasurarea acestei activitati – Bucuresti (Andrei… ...) Buna ziua, detin un loc de joaca pentru copii in Bragadiru, Ilfov pe care am decis sa il vand. Va rog sa-mi spuneti daca va intereseaza. Multumesc. (Dyanet… ...)
Important Producator Ceh de automatizari si tehnologii SMART pentru imobile rezidentiale si de birouri si Iluminat stradal, cauta distribuitori – reprezentanti in Romania (Valent… ...) Buna ziua, Doresc mai multe detalii (Dmer ...)
Laborator de analize medicale cu o experienta de 20 ani, recunoscut si apreciat la nivel local (VIctor… ...) Detalii afacere (Ana Ne… ...)
Lider mondial in furnizarea de solutii pentru evacuarea in situatii de urgenta a persoanelor din cladiri, cauta distribuitori pentru piata din Romania (Valent… ...) Sunt interesata sa aflu mai multe detalii. Multumesc! (simod ...)
Investitor interesat sa cumpere ferme agricole cu teren in proprietate sau arenda (Valent… ...) Buna ziua, Sunteti interesat sa cumparati ferma de gaini ouatoare bio. (DESPIN… ...)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… ...) Buna ziua..ma numesc Pavel Vladu ..sunt brocker in domeniul horeca 10 ani (Polo S… ...)
Parc Fotovoltaic de vanzare 2 x 500kW (sebast… ...) Bună ziua. Sunt interesat să aflu cât mai multe date tehnice despre acest proiect și o estimare a costului de vânzare, astfel încât să pot trimite o informare completă investitorilor pe care îi reprezint. Vă mul’umesc. Rares Bertzi (RaresB… ...)
Vand Centru Recuperare Medicala (CalinP ...) Informatii despre achizitia business-ului (teodor ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account