Detalii vanzare

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: GFlori… …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de GFlorin, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de GFlorin, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: roxana… …

Listingul de Interes: VAND AFACERE LA CHEIE( FARMACIE)

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cumpărare afacere (Adrian… …) Doresc sa dezvoltam si in Targoviste activitatea care o desfasurati in Oradea (NEAGAD… …)
Laborator de analize medicale cu o experienta de 20 ani, recunoscut si apreciat la nivel local (VIctor… …) sunt interesat. va rag sa ma sunati la 0764785599. Multumesc Liviu (levysh …)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… …) Bună seara, as dori sa-mi comunicați mai multe detalii legate de oferta d-voastră. Aștept un răspuns de la d-voastră pe aceasta tema. Va mulțumesc ! Cu stima Liviu Lupu (Liviu … …)
Cumparator interesat de afacere mica in Bucuresti – buget maxim 30.000 Euro (Andrei… …) business de vanzare (Nicu …)
Cautam Parteneri de afaceri in Timisoara, Cluj , Deva, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Oradea (vio di… …) Buna ziua.As dori mai multe detalii precum : Sunt parfumuri de brand ? unde sunt cele 20 de unitati deja deschise ? Numele francizei . Sunteti franciza simpla sau master franciza. Valoare tranzactie.Multumesc anticipat. (AncaCr… …)
Important Producator Ceh de automatizari si tehnologii SMART pentru imobile rezidentiale si de birouri si Iluminat stradal, cauta distribuitori – reprezentanti in Romania (Valent… …) Sunt interesat de listingul tau (GuTang… …)
Vanzare afacere (arochi… …) Vreau sa discut cu Dvs. in legatura cu anuntul de vanzare a business-ului (SirPri… …)
Cumparator afacere loc de joaca sau spatiu pentru desfasurarea acestei activitati – Bucuresti (Andrei… …) Buna ziua, detin un loc de joaca pentru copii in Bragadiru, Ilfov pe care am decis sa il vand. Va rog sa-mi spuneti daca va intereseaza. Multumesc. (Dyanet… …)
Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania (cosmin… …) Bună ziua, Puteți să-mi dați mai multe detalii, vă rog? (3TEES …)
Vand Centru Recuperare Medicala (CalinP …) Informatii despre achizitia business-ului (teodor …)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account