Doresc sa iau legatura cu dvs

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Oanaro… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Oanaroxana, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Oanaroxana, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Iulian… ...

Listingul de Interes: Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2.

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
cooperare si desfacere produse din lemn (stelia… ...) Buna sant interesat de parteneriat in vederea desfacerii produselor solicitate de clienti (stelia… ...)
Cumpar proiect parc eolian (azarum… ...) Sunt interesat. Va multumesc! (virtua… ...)
Vand 50% afacere profitabila comert (Mirela ...) buna seara. as fi interesat de o eventuală colaborare (eu ...)
De vanzare site + domeniu + pagina business facebook (Adi89 ...) Buna ziua, m-ar interesa o evaluare financiara (profit, costuri, etc) daca e posibil. Multumesc ! (4mure5… ...)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… ...) as vrea sa aflu mai multe detalii (cristi… ...)
Afacere de vanzare cu activitate in domeniul agriculturii: productie cereale si servicii de depozitare in silozuri (Andrei… ...) Sunt interesat sa cumpar afacerea din domeniul agricol (Catali… ...)
CAUT FINANTARE DEZVOLTARE AFACERE BISTRO RAW VEGAN (Mircea… ...) Termeni Investitie/finantare (violet… ...)
Parc Fotovoltaic de vanzare 2 x 500kW (sebast… ...) Bună ziua. Sunt interesat să aflu cât mai multe date tehnice despre acest proiect și o estimare a costului de vânzare, astfel încât să pot trimite o informare completă investitorilor pe care îi reprezint. Vă mul’umesc. Rares Bertzi (RaresB… ...)
Alin Bengescu (ali4de… ...) Buna ziua, ma numesc George Sandu si detin o agentie de marketing online din 2014 si intentionez sa vand 50% din actiuni cifra de afaceri este de 100.000 euro cu un profit in primele 6 luni de 14500 euro (George… ...)
De vanzare afacere distributie lubrifianti, reprezentant al unei marci internationale Premium, vanzare piese auto (Andrei… ...) as dori sa cunosc mai multe detalii , sa vad afacerea , merci (cristi… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account