Imi puteti da mai multe detalii despre tipul afacerii, date financiare

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: georgi… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de georgi1973, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de georgi1973, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: haxass ...

Listingul de Interes: Obtinere finantare proiect cu potential urias

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Doresc partener de afacere pentru finantare (Romarc… ...) Buna ziua . As dori sa stiu desore ce este vorba sa ne intalnim. (Iliesc… ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) Buna sint interesat de lista firmelor disponibile si codurile caen disponibile (Corado ...)
Afacere de vanzare cu activitate in domeniul agriculturii: productie cereale si servicii de depozitare in silozuri (Andrei… ...) Sunt interesat sa cumpar afacerea din domeniul agricol (Catali… ...)
Vanzare site obtinere oferte si emitere polite de raspundere civila auto (MANOIU… ...) sunt interesat. va rag sa ma sunati la 0764785599. Multumesc Liviu (levysh ...)
Vand pachet complet utilaje pt productie mobilier din pal melaminat (Bradea… ...) 20000lei (ref-fa… ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) MA intereseaza cod caen hoteluri (Corado ...)
Vânzare, asociere sau finanțare firma producătoare de ambalaje. (Marius ...) Buna ziua,sunt interesat de o colaborare privind afacerea dumneavoastră. Multumesc (Iulian… ...)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu ...) asc dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… ...)
De vanzare site + domeniu + pagina business facebook (Adi89 ...) Buna ziua, m-ar interesa o evaluare financiara (profit, costuri, etc) daca e posibil. Multumesc ! (4mure5… ...)
Cumpar proiect parc eolian (azarum… ...) Buna ziua. Avem la vanzare un parc eolian format din 6 turbine, cu o putere instalata de 9 MWh. Pretul este de 1.800.000.euro (Vro ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account