Salut, Sunt Interesat sa fac o oferta legat de solicitarea: Cedam afacere tapiterie, ID: 30140. Inteleg ca din motive de asigurare a confidentialitatii, inainte de a primi mai multe detalii, va trebui sa semnez Acordul de Confidentialitate si neocolire pe care il voi primi prin email. Valentus

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Valent… …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Valent… …, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Valent… …, si cu acceptul / confirmarea acestuia
Contacteaza-ne la telefon 0212665677 sau prin email [email protected] pentru sprijin.

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: fronta… …

Listingul de Interes: Cedam afacere tapiterie

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Restaurant de vanzare in zona Dorobanti (dianas… …) Buna ziua! Doresc mai multe informatii despre acest business. Multumesc (miruna… …)
Caut partener financiar sau societate de constructii ,pentru realizarea unui complex rezidential in Craiova, zona Ford Romania . (Alex A… …) care este modalitatea de contact pentru detalii ? (mbn …)
Investitor interesat sa cumpere ferme agricole cu teren in proprietate sau arenda (Valent… …) Buna ziua, Detinem o ferma de 580 ha ( 45 ha in propietate, diferenta in arenda); avem in derulare un proiect de irigatii aprobat pentru 235ha, canal la marginea parcelelor , utilaje necesare lucrarilor aferente, zona jud. Buzau. Daca sunteti interesat, va rog sa ne auzim telefonic la 0745394593. Multumesc (Salesr… …)
Restaurant profitabil de vanzare in centrul Capitalei, intr-o zona cu vad foarte bun! Investitie ce poate fi amortizata in primul an! (Andrei… …) Sunt integrerat sa fac o oferta pentru acest restaurant . Va rog sa-mi triniteit mai multe detalii pe e-mail. Multumesc (alin.s… …)
PUB, Bucuresti (Nicu …) MAI E VALABIL SA DISCUTAM LA TELEFON? (mourch… …)
Afacere de productie ambalaje din carton ondulat, de vanzare (Valent… …) Bună ziua stimate domn! Sunt interesat de acest anunț dacă mai este de actualitate. (Entrep… …)
Fabrica de apa de izvor de mare adancime (PH 8.1) situata in muntii din zona orasului Brasov – de vanzare (Andrei… …) Buna seara, sunt interesat, doresc sa fiu contactat.multumesc (Cristi… …)
Cautare francizor/distribuitor/partener afaceri in România (Lumana… …) Buna ziua! Ma intereseaza propunerea Dumneavoastra. Va rog sa imi trimiteti e-mail sau sa ma sunati la telefon. Va multumesc si va doresc o zi deosebita. Cu aleasa consideratie, Stefan Brasoveanu (Stefan… …)
Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania (cosmin… …) 0757380553 (100gui… …)
Vând afacere confectii îmbrăcăminte de dama cu contracte de prelucrare directa (tibisz… …) Buna ziua, doresc sa am mai multe informatii. Cum putem proceda? M TUDOR (atudis… …)

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account