Sunt Interesat de: Cautam Parteneri de afaceri in Timisoara, Cluj , Deva, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, ID: 29748. Inteleg ca din motive de asigurare a confidentialitatii, inainte de a primi mai multe detalii, va trebui sa semnez Acordul de Confidentialitate si neocolire pe care il voi primi prin email. Marius Marcu

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Marius… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Marius Marcu, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Marius Marcu, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: vio di… ...

Listingul de Interes: Cautam Parteneri de afaceri in Timisoara, Cluj , Deva, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Oradea

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania (cosmin… ...) Bună ziua, Puteți să-mi dați mai multe detalii, vă rog? (3TEES ...)
Afacere la cheie – restaurant – cafenea – ceainarie (Lavini… ...) interesat de preluare (catado… ...)
Obtinere finantare proiect cu potential urias (haxass ...) Imi puteti da mai multe detalii despre tipul afacerii, date financiare (georgi… ...)
Proprietar teren cauta partener financiar pentru realizarea unui complex rezidential in Bucuresti (Andrei… ...) Va rog sa ma contactați! (Alma S… ...)
Vand 50% afacere profitabila comert (Mirela ...) buna seara. as fi interesat de o eventuală colaborare (eu ...)
Important Producator Ceh de automatizari si tehnologii SMART pentru imobile rezidentiale si de birouri si Iluminat stradal, cauta distribuitori – reprezentanti in Romania (Valent… ...) Opportunity investment (Ionutb… ...)
Cautam distribuitor sacose biodegradabile (cosmin… ...) Buna ziua, reprezint o firma in dezvoltare, cu sediul social in centrul tarii. Sunt interesat pentru colaborare. (ref-fa… ...)
Doresc să găsesc revînzători de mobilă moale (Ana-Ma… ...) Propunere colaborare (ACD ...)
Cumparator afacere loc de joaca sau spatiu pentru desfasurarea acestei activitati – Bucuresti (Andrei… ...) Buna ziua, detin un loc de joaca pentru copii in Bragadiru, Ilfov pe care am decis sa il vand. Va rog sa-mi spuneti daca va intereseaza. Multumesc. (Dyanet… ...)
Vand scoala de meserii cu sedii in 6 judete.(BV SB CJ AB SM BH) (cozman… ...) Buna vreau detalii legate de vanzare (amanol… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account