Sunt interesat de listingul tau

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: GuTang… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de GuTangg, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de GuTangg, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Valent… ...

Listingul de Interes: Important Producator Ceh de automatizari si tehnologii SMART pentru imobile rezidentiale si de birouri si Iluminat stradal, cauta distribuitori – reprezentanti in Romania

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cumparator interesat de afacere mica in Bucuresti – buget maxim 30.000 Euro (Andrei… ...) Vând laborator de tehnică dentară. (liviub ...)
Bar restaurant de vanzare, situat in Centrul Vechi – Bucuresti (naynay ...) as dori sa vad locatia (cristi… ...)
Obtinere finantare proiect cu potential urias (haxass ...) Imi puteti da mai multe detalii despre tipul afacerii, date financiare (georgi… ...)
Preluare afaceri (Stoia ...) Buna ziua, numele meu este Elena si am vazut anuntul dvs. Va supun atentiei urmatoarea afacere: Open Active #27679-RBE Laborator Artizanal de fabricare a înghețatei Italiane cu dubla linie de producție si food truck pentru vânzarea înghețatei. O afacere perfecta pentru o familie. Multumesc pentru atentie (elena7… ...)
Alin Bengescu (ali4de… ...) Vand afacere online(www.crioflowers.ro),contact:0730301234 (4seaso… ...)
Cautam Parteneri de afaceri in Timisoara, Cluj , Deva, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Oradea (vio di… ...) Sunt Interesat de: Cautam Parteneri de afaceri in Timisoara, Cluj , Deva, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, ID: 29748. Inteleg ca din motive de asigurare a confidentialitatii, inainte de a primi mai multe detalii, va trebui sa semnez Acordul de Confidentialitate si neocolire pe care il voi primi prin email. Marius Marcu (Marius… ...)
De vanzare afacere online (epneu ...) Buna ziua, un numar de contact va rog. Multumesc (ide ...)
Avem cumparator interesat sa achizitioneze afaceri mici, in Bucuresti (Andrei… ...) Vand 2 magazine online la cheie – afacere functionala (kariba… ...)
Afacere de vanzare cu activitate in domeniul agriculturii: productie cereale si servicii de depozitare in silozuri (Andrei… ...) Sunt interesat sa cumpar afacerea din domeniul agricol (Catali… ...)
De vanzare imobil comercial generator de profit, in zona centrala a Municipiului Constanta (Andrei… ...) Sunt interesat, cat costa? (Valent… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account