sunt interesat. va rag sa ma sunati la 0764785599. Multumesc Liviu

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: levysh ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de levysh, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de levysh, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: MANOIU… ...

Listingul de Interes: Vanzare site obtinere oferte si emitere polite de raspundere civila auto

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Obtinere finantare proiect cu potential urias (haxass ...) Imi puteti da mai multe detalii despre tipul afacerii, date financiare (georgi… ...)
Lider mondial in furnizarea de solutii pentru evacuarea in situatii de urgenta a persoanelor din cladiri, cauta distribuitori pentru piata din Romania (Valent… ...) Sunt interesata sa aflu mai multe detalii. Multumesc! (simod ...)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu ...) asc dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… ...)
Vând loc de joacă complet utilat, pretabil și la centru de activități, afterschool. (andree… ...) Buna ziua, SUnt interesata de detalii priind afacerea pe care o propuneti la vanzare. Va rog sa ma contactati. Multumesc! Ana Stefanescu 0730710069 (anna_m ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Detinem spatiu nou-hala structura metalica si panouri sandwich -interior compartimentat recent,utilitati-apa, canalizare ,curent electric 380V,utilaje necesare realizarii de productie ambalaje necesare productiei de lactate si imbutelierii etc si dorim asociere pentru demararea activitatii. (steres… ...)
Cumparator interesat de afacere mica in Bucuresti – buget maxim 30.000 Euro (Andrei… ...) Afacere ce face parte dintr-un lant tip franciza/fast-food/mancare portugheza. (Raus ...)
Vanzare pensiune restaurant si teren valea prahovei Breaza (ar.gar… ...) Va rog sa ma contactati. (Voicum… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Buna ziua, intermediez o oprtunitate de business in Oradea , in cazul in care sunteti interesat am rugamintea de a ma contacta, va multumesc ! (Andrei… ...)
Vând loc de joacă complet utilat, pretabil și la centru de activități, afterschool. (andree… ...) Bună ziua, aș dori să discutăm mai multe detalii. (SorinB… ...)
Cumparator interesat de afacere mica in Bucuresti – buget maxim 30.000 Euro (Andrei… ...) Vând laborator de tehnică dentară. (liviub ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account