sunt interesat. va rag sa ma sunati la 0764785599. Multumesc Liviu

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: levysh ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de levysh, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de levysh, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: VIctor… ...

Listingul de Interes: Laborator de analize medicale cu o experienta de 20 ani, recunoscut si apreciat la nivel local

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
De vanzare imobil comercial generator de profit, in zona centrala a Municipiului Constanta (Andrei… ...) La ce pret se ridica achizitia? (butcar… ...)
Investitor interesat sa cumpere ferme agricole cu teren in proprietate sau arenda (Valent… ...) Buna seara (Dreea ...)
Vand program logistica (tatapu… ...) Demo pentru Universitatea Maritima din Constanta (cristi… ...)
Cautam Parteneri de afaceri in Timisoara, Cluj , Deva, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Oradea (vio di… ...) Buna ziua.As dori mai multe detalii precum : Sunt parfumuri de brand ? unde sunt cele 20 de unitati deja deschise ? Numele francizei . Sunteti franciza simpla sau master franciza. Valoare tranzactie.Multumesc anticipat. (AncaCr… ...)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… ...) Buna ziua..ma numesc Pavel Vladu ..sunt brocker in domeniul horeca 10 ani (Polo S… ...)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… ...) Sunt interesat să cumpăr rog seriozitate (Sherry… ...)
Vanzare minipensiune in Brasov cu venit 12% pe an (Propie… ...) pret? (ref-fa… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Vand Depozit materiale de constructii jud. Mures (baraba… ...)
Investitor interesat sa cumpere ferme agricole cu teren in proprietate sau arenda (Valent… ...) Buna ziua, Detinem o ferma de 580 ha ( 45 ha in propietate, diferenta in arenda); avem in derulare un proiect de irigatii aprobat pentru 235ha, canal la marginea parcelelor , utilaje necesare lucrarilor aferente, zona jud. Buzau. Daca sunteti interesat, va rog sa ne auzim telefonic la 0745394593. Multumesc (Salesr… ...)
Importator exclusiv pe teritoriul Romaniei si a Republicii Moldova a unor produse cosmetice fabricate in Italia (Maria … ...) Buna,sunt interesat de o oferta concreta.0722605267. (AdiGra… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account