Sunt interesata sa aflu mai multe detalii. Multumesc!

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: simod ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de simod, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de simod, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Valent… ...

Listingul de Interes: Lider mondial in furnizarea de solutii pentru evacuarea in situatii de urgenta a persoanelor din cladiri, cauta distribuitori pentru piata din Romania

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Vand afacere la cheie f profitabila, ce consta in magazin cu franciza fornetti (Dumitr… ...)
Importator exclusiv pe teritoriul Romaniei si a Republicii Moldova a unor produse cosmetice fabricate in Italia (Maria … ...) Buna,sunt interesat de o oferta concreta.0722605267. (AdiGra… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Vand magazin fornetty, o afacere f.f. profitabilă (Dumitr… ...)
Vanzare site obtinere oferte si emitere polite de raspundere civila auto (MANOIU… ...) sunt interesat. va rag sa ma sunati la 0764785599. Multumesc Liviu (levysh ...)
Laborator de analize medicale cu o experienta de 20 ani, recunoscut si apreciat la nivel local (VIctor… ...) Detalii afacere (Ana Ne… ...)
Afacere de vanzare cu activitate in domeniul agriculturii: productie cereale si servicii de depozitare in silozuri (Andrei… ...) Sunt interesat sa cumpar afacerea din domeniul agricol (Catali… ...)
Cumpar SRL (IoanHo… ...) Afacere foarte bună, proprietarul caută un cumpărător care să-i permită retragerea. (chandr… ...)
Important Producator Ceh de automatizari si tehnologii SMART pentru imobile rezidentiale si de birouri si Iluminat stradal, cauta distribuitori – reprezentanti in Romania (Valent… ...) Buna ziua, Doresc mai multe detalii (Dmer ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Vand siteurile cufarulnaturii.ro si shoppu.ro. Pret 20.000 EUR impreuna. Relatii la telefon 0752299317 sau email office@cufarulnaturii.ro (kariba… ...)
Vand afacere la cheie, in functiune, potential urias de dezvoltare, procesare si comercializare produse ecologice (Claudi… ...) Doresc sa aflu despre ce produse este vorba si indicatorii economici ai societatii. (mycris ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account