Termeni Investitie/finantare

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: violet… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de violette, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de violette, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Mircea… ...

Listingul de Interes: CAUT FINANTARE DEZVOLTARE AFACERE BISTRO RAW VEGAN

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Obtinere finantare proiect cu potential urias (haxass ...) Imi puteti da mai multe detalii despre tipul afacerii, date financiare (georgi… ...)
Cumparare Afacere (florin ...) Buna ziua! Suntem in cautare de distribuitori pentru produsele noastre pentru care avem exclusivitate pe piata romaneasca: lumanari parfumate naturale pe baza de ulei de palmier, import SUA. Daca sunteti posibil tentat, va asteptam pentru detalii. Multumim! (Lumana… ...)
De vanzare afacere online (epneu ...) Buna ziua, un numar de contact va rog. Multumesc (ide ...)
Doresc partener de afacere pentru finantare (Romarc… ...) Buna ziua . As dori sa stiu desore ce este vorba sa ne intalnim. (Iliesc… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Vand siteurile cufarulnaturii.ro si shoppu.ro. Pret 20.000 EUR impreuna. Relatii la telefon 0752299317 sau email office@cufarulnaturii.ro (kariba… ...)
Avem cumparator interesat sa achizitioneze afaceri mici, in Bucuresti (Andrei… ...) Vand 2 magazine online la cheie – afacere functionala (kariba… ...)
Cumpar proiect parc eolian (azarum… ...) Buna ziua. Avem la vanzare un parc eolian format din 6 turbine, cu o putere instalata de 9 MWh. Pretul este de 1.800.000.euro (Vro ...)
Cumpar SRL (IoanHo… ...) Vand 2 magazine online la cheie – afacere functionala (kariba… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Buna ziua, intermediez o oprtunitate de business in Oradea , in cazul in care sunteti interesat am rugamintea sa ma contactati, va multumesc ! (Andrei… ...)
De vanzare afacere distributie lubrifianti, reprezentant al unei marci internationale Premium, vanzare piese auto (Andrei… ...) as dori sa cunosc mai multe detalii , sa vad afacerea , merci (cristi… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account