Vand afacere online(www.crioflowers.ro),contact:0730301234

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: 4seaso… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de 4seasons, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de 4seasons, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: ali4de… ...

Listingul de Interes: Alin Bengescu

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Proprietar teren cauta partener financiar pentru realizarea unui complex rezidential in Bucuresti (Andrei… ...) Va rog sa ma contactați! (Alma S… ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) Buna sint interesat de lista firmelor disponibile si codurile caen disponibile (Corado ...)
Lider mondial in furnizarea de solutii pentru evacuarea in situatii de urgenta a persoanelor din cladiri, cauta distribuitori pentru piata din Romania (Valent… ...) Sunt interesata sa aflu mai multe detalii. Multumesc! (simod ...)
Doresc să găsesc revînzători de mobilă moale (Ana-Ma… ...) Propunere colaborare (ACD ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) Sunt interesat sa preiau o firma cu domeniul in constructii civile. (adrian… ...)
Bar restaurant de vanzare, situat in Centrul Vechi – Bucuresti (naynay ...) as dori sa vad locatia (cristi… ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) Bună seara, as dori sa-mi comunicați mai multe detalii legate de oferta d-voastră. Aștept un răspuns de la d-voastră pe aceasta tema. Va mulțumesc ! Cu stima Liviu Lupu (Liviu … ...)
Vând loc de joacă complet utilat, pretabil și la centru de activități, afterschool. (andree… ...) Buna ziua, SUnt interesata de detalii priind afacerea pe care o propuneti la vanzare. Va rog sa ma contactati. Multumesc! Ana Stefanescu 0730710069 (anna_m ...)
Caut Colaborator/Investitor (Espace… ...) Salut, as fi interesat, ai WhatsApp? (Iulian… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Vand siteurile cufarulnaturii.ro si shoppu.ro. Pret 20.000 EUR impreuna. Relatii la telefon 0752299317 sau email office@cufarulnaturii.ro (kariba… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account