Vand Depozit materiale de constructii jud. Mures

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: baraba… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de barabasj65, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de barabasj65, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Adrian… ...

Listingul de Interes: Cumpărare afacere

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) Bună ziua. Sunt interesat de posibilitatea de a achiziționa o companie eligibilă fonduri europene. Vă rog să mă contactați la radu@artema.ro. Mulțumesc! (Radu C… ...)
Cumparator interesat de afacere mica in Bucuresti – buget maxim 30.000 Euro (Andrei… ...) Vând laborator de tehnică dentară. (liviub ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Vand siteurile cufarulnaturii.ro si shoppu.ro. Pret 20.000 EUR impreuna. Relatii la telefon 0752299317 sau email office@cufarulnaturii.ro (kariba… ...)
Cumparare Afacere (florin ...) Buna ziua! Suntem in cautare de distribuitori pentru produsele noastre pentru care avem exclusivitate pe piata romaneasca: lumanari parfumate naturale pe baza de ulei de palmier, import SUA. Daca sunteti posibil tentat, va asteptam pentru detalii. Multumim! (Lumana… ...)
Vand afacerea in domeniul dispozitivelor medicale (gabrie… ...) Despre ce dispozitive medicale este vorba? Care este pretul de vanzare (georgi… ...)
Cumpar SRL (IoanHo… ...) Vand 2 magazine online la cheie – afacere functionala (kariba… ...)
Important Producator Ceh de automatizari si tehnologii SMART pentru imobile rezidentiale si de birouri si Iluminat stradal, cauta distribuitori – reprezentanti in Romania (Valent… ...) Opportunity investment (Ionutb… ...)
De vanzare site + domeniu + pagina business facebook (Adi89 ...) Buna ziua, m-ar interesa o evaluare financiara (profit, costuri, etc) daca e posibil. Multumesc ! (4mure5… ...)
Investitor interesat sa cumpere ferme agricole cu teren in proprietate sau arenda (Valent… ...) Buna ziua, Sunteti interesat sa cumparati ferma de gaini ouatoare bio. (DESPIN… ...)
Cautam noi clienti interesati de confectii metalice (AWS ...) Propunere colaborare (ACD ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account