Vreau mai multe detalii pe email – [email protected]

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Valeri… …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Valeri… …, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Valeri… …, si cu acceptul / confirmarea acestuia
Contacteaza-ne la telefon 0212665677 sau prin email [email protected] pentru sprijin.

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Mutuad… …

Listingul de Interes: Soft comert online

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Fabrica de mobila de vanzare (prelucrare a lemnului si productie de mobilier). Afacere profitabila! (Andrei… …) Va rog sa ma sunati cand aveti timp (Nodisi… …)
Vânzare, asociere sau finanțare firma producătoare de ambalaje. (Marius …) Buna ziua, doresc sa am mai multe informatii. Cum putem proceda? M TUDOR (atudis… …)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… …) Doresc sa iau legatura cu dvs (Oanaro… …)
De vanzare firma cu activitate de productie in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere cu utilaje cu comanda numerica CNC (Andrei… …) Buna ziua, Sunt Interesat sa fac o oferta legat de solicitarea: De vanzare firma cu activitate de productie in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere cu utilaje cu comanda numerica CNC, ID: 25796. Inteleg ca din motive de asigurare a confidentialitatii, inainte de a primi mai multe detalii, va trebui sa semnez Acordul de Confidentialitate si neocolire pe care il voi primi prin email. [email protected] (davidm… …)
Vand Magazin Online de imbracaminte si incaltaminte Outlet (RaulPo… …) Buna ziua. Mai multe detalii va rog?adyyy7 ‘arond’yahoo.com (adyyy7 …)
Investitor interesat sa achizitioneze afacere in Cluj (Andrei… …) vand fabrica de prelucrat lemn, constructii case si cabane din lemn (silvah… …)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… …) as vrea sa aflu mai multe detalii (cristi… …)
Investitor interesat sa cumpere ferme agricole cu teren in proprietate sau arenda (Valent… …) Buna ziua, mai exista deschidere din partea dumneavoastra pentru o astfel de oportunitate? (LucaNi… …)
Cumpăr afacere de producție (Mihai … …) Suport investitii tip pre-seed,A,B Planul meu de afacere este in domeniul tehnologiei cu aplicatie vasta in domeniul comertului online. (Mutuad… …)
Cumpărare afacere (Adrian… …) Doresc sa dezvoltam si in Targoviste activitatea care o desfasurati in Oradea (NEAGAD… …)

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account