ALANDA 3B CONSULTING SRL

V

Suntem unici distribuitori al brandului WOGRO din Austria. Acest brand de inovatii a reusit sa patenteze un sistem unic de prindere a bateriilor sanitare prin partea superioara in mai putin de 1 minut. In prezent vindem baterii sanitare de o calitate ridicata cu sistemul JUST EASY de prindere si fixare a bateriei doar prin partea superioara a lavoarului. Detinem o paleta larga de baterii sanitare, baie si bucatarie care sa satisfaca orice cerinta a consumatorului. Toata productia noastra se afla in Italia, iar bateriile sunt produse din Alama 100% atestata, crom, toate avand cartus ceramic. Garantia bateriilor este de 5 ani de zile, iar pentru sistemul de prindere si furtunele flexibile este de 10 ani.

 

Cautam colaboratori in toata tara, distribuitori si reprezentanti vanzari cu conditii foarte bune de lucru. Vream sa cladim un brand si sa consolidam o viziune asupra lucrurilor mai simple din viata noastra alaturi de voi.

Activitati principale:
Comert International, Distributie
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta, Diversificare activitate, noi oportunitati, Identificare distribuitori
Prezentare Companie & Catalog de Produse si Servicii
Judetul:
Bucuresti
Localitatea
Bucuresti
Adresa
Calea Dudesti 115
Functia in Organizatie
Manager
Trimite-ne mesajul tau completand campurile de mai jos. In mesaj, insereaza si numarul tau de telefon pentru o comunicare eficienta.Daca ai deja cont in platforma de business RBE Connect, te poti
Name*
E-mail*
Website
Message*

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account