Harrison Consulting

Verified
HARRISON CONSULTING.png

Harrison Consulting oferă servicii complete de consultanţă specializată pentru scrierea şi implementarea proiectelor, incluzând asistenţă în perioada de monitorizare.
Pentru a putea beneficia de fonduri nerambursabile este necesar să aveți schițat un proiect. Noi verificăm apoi dacă entitatea pe care o reprezentați este eligibilă și dacă proiectul îndeplinește condițiile necesare obținerii finanțării nerambursabile.
De asemenea, oferim clienților noștri servicii de asistență și consultanță pe toată perioada implementării proiectului de investiții și pe perioada derulării programului de finanțare. Asigurăm asistență tehnică pentru derularea procedurilor de achiziții publice pentru proiecte cu finanțare europeană, pentru realizarea cererilor de rambursare, inclusiv a rapoartelor financiare intermediare și finale.

Activitati principale:
Servicii
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta
Judetul:
Bucuresti
Adresa
Str. Mihail Sebastian nr. 130
Trimite-ne mesajul tau completand campurile de mai jos. In mesaj, insereaza si numarul tau de telefon pentru o comunicare eficienta.Daca ai deja cont in platforma de business RBE Connect, te poti
Name*
E-mail*
Website
Message*

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account