MiniCRM

web_logo_without_shadow.jpg
34 Strada Brașov Cluj-Napoca Județul Cluj 400066 RO

Fondatorii MiniCRM au început să dezvolte un sistem CRM în anul 2006, din dorința de a-și gestiona relația cu clienții propriei companii. Începând de atunci, au lucrat continuu pentru a îmbunătăți MiniCRM.

În anul 2014 MiniCRM a caștigat premiul pentru Cea mai buna Aplicație Business de la Deutsche Telekom. Datorită acestui lucru, compania a început să se extindă în Europa de Est, soluția fiind folosită de peste 450 IMM-uri.

Scopul MiniCRM este să ajute antreprenorii să fie mai eficienți în ceea ce privește gestionarea relațiilor cu clienții și să contribuie la dezvoltarea și expansiunea companiilor, oferindu-le un sistem de gestiune a clienților, de organizare și automatizare a vânzarilor, activitaților de marketing sau de asistență clienți.

MiniCRM este mai mult decât un software, este un mod de gândire ce se concentrează pe importanța calității în relația cu clienții și pe mentalitatea centrată pe client.

Este recomandat persoanelor care doresc să cunoască nevoile reale ale clienților, să fie mai organizate, să își mărească veniturile și să își dezvolte compania folosind o soluție de management modernă.

Prezentare Companie & Catalog de Produse si Servicii
Activitati principale:
Servicii
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta, Diversificare activitate, noi oportunitati, Gasire partener de afaceri strategic
Judetul:
Cluj
Localitatea
Cluj-Napoca
Adresa
Strada Brasov nr.34
Functia in Organizatie
Consultant
web_logo_without_shadow.jpg 1 an ago
  • You must to post comments
Showing 1 result

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account