SMART Event Marketing - Agentie de Marketing

V
SMART Event Marketing Agentie Publicitate.jpg
07438599400743859940
07438599400743859940
0314368763

SMART Event Marketing – Servicii integrate de Marketing, Comunicare si PR, adaptate funcție de necesitatile clientilor. Campanii de Marketing cu ROI pozitiv și Evenimente de succes! Acestea sunt rezultatele pe care SMART Event Marketing – agenție de publicitate full-service, le oferă clienților săi, încă din anul 2014.

Pentru SMART Event Marketing, publicitatea înseamnă profesionalism, creativitate, curaj, ambiție, implicare. În proiectele noastre am demonstrat casuntem capabili să imaginăm viitorul, fără să pierdem din vedere prezentul, această filozofie corporativă ajutându-ne să creăm branduri puternice, să le creștem notorietatea, să le aducem acceptarea publicului și, nu în ultimul rând, să le creștem vânzările. Va garantăm că nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor și produselor oferite, practicând o politică de preț competitivă. Echipa noastră vă va oferi întotdeauna cele mai bune alternative pentru promovarea brandului dvs, în funcție de obiective, bugete, trenduri, dinamica pieței și acțiunile concurenței.

Nu suntem simpli furnizori, suntem adevărați parteneri pentru clienții noștri. Fie că vorbim despre canale de comunicare ATL (above the line), BTL (below the line) sau de NEW MEDIA, toate vor fi atent gestionate de către echipa SMART Event Marketing, în funcție de profilul consumatorului.

Care sunt cele mai eficiente canale de comunicare pe care SMART Event Marketing le recomanda?

ATL (Above-the-line). Este comunicare (în general prin mass-media), care lasă decizia de ascultare/vizionare a mesajului publicitar la latitudinea publicului larg. Consumatorii sunt ținta unei convingeri fără presiune directă.

În această categorie intră:

  • publicitatea prin intermediul printurilor digitale-offset, indoor și outdoor.
  • publicitatea audio-spoturi radio
  • reclame și spoturi TV
  • situri web-promovare online, landing pages
  • BTL (Below-the-line). Este comunicare directă și interacțiune face to face cu segmente specifice din target.

În această categorie intră:

  • direct mailing
  • promoții
  • materiale promoționale
  • evenimente
  • târguri și expoziții

Această formă de promovare nu se limitează la cele enumerate mai sus. O campanie BTL presupune multă implicare, creativitate și cunoaște rezultate imediate. Fidelizarea consumatorului prin interacțiunea directă și permanentă asigură un succes garantat asupra investiției în promovare.

New Media & Marketing Online. Canalele New Media & Marketing Online sunt cele recent apărute, înglobează noile forme de comunicare digitală interactivă pe Internet. Pentru clienții nostril, dezvoltăm și manageriem campanii SEO, SEM, PPC, content marketing, video marketing, dar și campanii de articole, advertoriale și blogging.

Event Marketing. Ați fost vreodată abordați la intrarea în stadionul în care se susținea un corcert sau se jucă un meci de fotbal de către o companie ce vinde cărți de credit? Ați primit vreodată fructe sau bomboane în timp ce va aflați într-un bar? Ați fost atât de norocoși în cât să va treziți înconjurați de către un flash mob, pus într-un mall aglomerat de către un teatru de copii? Fiecare dintre aceste experiențe oferă o privire de ansamblu a ceea ce Event Marketing-ul secolului XXI poate oferi. De asemenea, SMART Event Marketing este agentia potrivita pentru tine daca vrei sa organizezi seminarii, evenimente interactive, evenimente de calatorie, Just-For-Fun Events, evenimente caritabile, sau orice alt eveniment extravagant de promovare!

In cazul in care vrei sa iti promovezi compania prin intermediul Marketingului Traditional, atunci conteaza pe noi pentru organizarea oricare din urmatoarele evenimente: Evenimente sociale, Intalniri de afaceri, Kick off meeting, Congrese, Activitati de team building, Evenimente de promovare companie, produs, Aniversari de companii, Cocktailuri, Petreceri tematice, Lansari de produse, firme si servicii noi, Receptii, Expozitii, Campanii de relatii publice, Concerte etc. Si nu uita: acestea sunt doar cateva dintre evenimentele pe care SMART Event Marketing le poate organiza in beneficiul companiei dvs.

Vrei să afli informații suplimentare despre serviciile pe care SMART Event Marketing le oferă? Trimite-ne acum un mail pe adresa [email protected]. De asemenea ne poți contacta telefonic la numărul +4.0743.859.940.

SMART Event Marketing – agenție de publicitate full-service, oferind consultanță de marketing, creație, media, producție, ATL, BTL, New Media.

Activitati principale:
Servicii, Comert International
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta, Diversificare activitate, noi oportunitati, Gasire partener de afaceri strategic
Judetul:
Bucuresti
Localitatea
Bucuresti
Adresa
Bld. Octavian Goga Nr.4
Functia in Organizatie
Director General

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account