ROTCCO - SYNERGY

rottco-business-diplomacy-conference-2017-1.jpg

ROTCCO a fost infiintata in anul 2007, cu obiect de activitate distributia en-gros a produselor petroliere, prin dezvoltarea unei retele de distributie in Romania, fructificand oportunitatile de crestere a economiei si beneficiind de know-how castigat de pe piata specifica a carburantilor.

ROTCCO are sediul central in Bucuresti si deruleaza operatiuni exclusiv in Romania. Compania are o baza consolidata si structurata de clienti si parteneri in toate regiunile tarii.

Dupa doar un deceniu de activitate, ROTTCO a reusit sa-si castige locul in primele 10 companii de pe piata extrem de competitiva si dinamica a distribuitorilor de produse petroliere, aplicand cu tenacitate o strategie de dezvoltare bazata pe onestitate, competenta si inovatie.

Activitati principale:
Servicii, Import, Distributie
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta, Diversificare activitate, noi oportunitati, Gasire partener de afaceri strategic, Identificare distribuitori, Export, Import
Judetul:
Bucuresti
Trimite-ne mesajul tau completand campurile de mai jos. In mesaj, insereaza si numarul tau de telefon pentru o comunicare eficienta. Daca ai deja cont in platforma de business RBE Connect, te poti
Name*
E-mail*
Website
Message*

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account