Waterboyz

V
Suntem o companie tanara si entuziasta din Constanta, reprezentata din oameni dinamici si pragmatici. Ne place profesionalismul, credem in conceptul ‘hard work’ si tot timpul empatizam cu clientii nostri. Suntem convinsi ca doar asa putem oferi solutiile potrivite. Am depasit multe obstacole de -alungul anilor, insa de fiecare data am revenit mai hotarati, mai buni,  pentru ca in ziua de astazi sa fim printre cei mai de incredere furnizori de agrement din Romania. Ne dorim sa fim alegerea instinctuala pentru orice antreprenor care doreste sa porneasca o afacere in domeniul locurilor de joaca., sau pentru cei care doresc sa aduca plus valoare afacerii in curs.
 Asiguram consultanta de specialitate si proiectam in soft de ultima generatie 3DMAX  – totul pentru a oferi clientilor nostri proiecte compelxe, diferite de tot ce exista momentan pe piata. Ulterior echipa noastra de montaj va materializa visul dumneavoastra”.

Va punem la dispozitie pachete de produse  pretabile pentru afaceri de inceput, sau va amenjam locul de joaca cap-coada. Nu trebuie sa fiti experti, va consiliem si va initiem noi in amenajarea unui loc de joaca. Ne ocupam de absolut tot, nu trebuie decat sa ne dati schita spatiului, si noi va oferim proiectul si viziune noastra.

Activitati principale:
Servicii, Comert International, Distributie
Adresa
Str Constantin Brancusi nr 63

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account