Expo Market Doraly investește un milion de euro în platforma de e-commerce Doraly.ro * * *

La 25 de ani de la deschiderea din 1993, Doraly investește un milion de euro în lansarea propriei platforme online de e-commerce, Doraly.ro – prin care vanzatorii vor avea posibilitatea să comercializeze și online produsele pe care le vând în magazine.

Alexandru Rusu CEO Doraly declara „Comercianții din Doraly vând de 25 de ani o multitudine de produse alimentare și pentru casă către clienți din toată țara. În momentul de față sunt 550 de importatori, producători și distribuitori care comercializează aproximativ 550.000 de produse. Crearea unei platforme online pe care ei să își poată lista marfa este un pas natural în epoca digitală în care trăim astăzi. Astfel, vor beneficia de o expunere mai mare și vor atinge mai mulți clienți”,

Parcul commercial Doraly comercializeaza atât produse pentru casă și familie, iluminat și electrice, articole sanitare, bricolaj, produse pentru grădină, birotică și echipamente de birou, articole de sport și pentru diverse hobby-uri, scule și unelte, mic mobilier, articole pentru HORECA, cât și produse alimentare, băuturi alcoolice și non-alcoolice. Prețurile varieaza în funcție de cantitatea cumpărată, iar această caracteristică va fi preluată și de platforma online. De asemenea, va exista un serviciu integrat de Customer Care pus la dispoziția clienților și comercianților.

„Se lucrează la implementarea a două depozite specializate în colectarea și transportul produselor comandate online de la comercianți. Locația ne avantajează din punct de vedere logistic, fiind aproape de centură. Mai mult, avem în plan atât dezvoltarea a două noi pavilioane, P9 și P10, cu acces direct din DN2, cât și modernizarea unui pavilion existent”, mai arată Alexandru Rusu.  

Doraly Expo Market este cel mai mare parc comercial din Romania destinat articolelor pentru casa si produselor alimentare. Doraly ofera vizitatorilor 30 pavilioane comerciale in care isi desfasoara activitatea cca. 550 companii – atat producători si distribuitori, cat si importatori, care ofera o larga varietate de produse, la cele mai atractive prețuri. Dezvoltat pe o suprafață de 260.000 mp, pe ambele părți ale Șos. București-Urziceni, la km 12.5, în localitatea Afumați, Ilfov, Expo Market Doraly dispune de 850 de spații comerciale în 31 de pavilioane, însumând o suprafață totală închiriabilă de peste 84.000 mp.

 Afacerea a fost înfiinţata de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, devenind primul parc comercial specializat pe produse alimentare şi non-alimentare din Romania. Cifra de afaceri a firmelor care îşi desfăşoară activitatea în parcul comercial a fost de peste 700 de milioane de euro în 2016. În prezent, compania Doraly Expo Market este deţinută de către EMD INVESTMENT SARL, conform datelor de la Registrul Comerţului. Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii companiei, în această firmă au participaţii Gheorghe Iaciu şi Infrared Capital Partners, o companie care investeşte în infrastructură şi real-estate, cu sediul la Londra.

0 Comentarii

Spune-ti opinia!

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account