De vanzare imobil comercial generator de profit, in zona centrala a Municipiului Constanta

, , , , , , , ,

Descrierea Propunerii de Afaceri:

In prezent imobilul in suprafata totala de 1200 mp este operat de proprietarii afacerii de vanzare, ca restaurant – bar si salon de evenimente.

Cladirea a fost construita in anul 2005 pe un teren in suprafata de 430 mp, si bineinteles a fost periodic redecorat in functie de trendurile in domeniu.

Proprietatea beneficiaza de o locatie excelenta in zona centrala a Municipiului Constanta si de vizibilitate foarte buna, precum si de un numar de 17 locuri de parcare proprii.

Restaurantul de vanzare in Constanta dispune de un numar de 380 locuri la mese, si genereaza o cifra de afaceri aproximativa de 1,100,000 EURO si un profit de 320,000 EURO fiind intr-o constanta crestere in ultimii ani. Afacerea are inca potential de crestere.

Firma de vanzare, nu are datorii si are 40 angajati.

Afacerea are o clientela stabila, clientii restaurantului fiind din clasa medium-high, review-urile din pagina de facebook si din cea web, recomandand restaurantul ca unul de foarte buna calitate.

Imobilul are intrari separate pentru demisol si parter, existand si legatura intre ele, acest lucru facilitand posibilitatea separarii spatiilor si organizarii unor activitati diverse in spatiu.

Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile necesare: gaz, electricitate, apa, canal. Facilitatile tehnice: climatizare / racire – incalzire, incalzire in pardoseala, cat si amenajarile interioare si decoratiunile sunt de exceptie, afacerea dispunand de doua bucatarii profesionale complet utilate, camere frigorifice, spatii de depozitare, grupuri sanitare si bineinteles mobilier, decoratiuni interioare  si toate accesoriile necesare deservirii restaurantului, barului si salonului de evenimente.

Motivul vanzarii afacerii este legat de nevoia actualilor proprietari de a se dedica mai mult altei afaceri deja demarate, care necesita multa implicare din partea lor.

In cazul in care investitorul – cumparatorul interesat de aceasta afacere de vanzare nu doreste sa continue activitatea curenta de restaurant, bar si salon de evenimente, locatia si dispunerea imobilului poate acomoda si o clinica, cladire de birouri, casino sau alte activitati comerciale in functie de profilul cumparatorului.

Modalitatea de transfer al businessului este vanzarea de active si a fondului de comert (transfer angajati, baza de clienti, pagina de facebook + web-site), avand in vedere ca firma respectiva mai detine si alte afaceri.

Actualii proprietari ai afacerii pot asigura asistenta pentru o perioada de tranzitie rezonabila astfel incat cumparatorul sa poata prelua toate elementele necesare continuarii cu success a afacerii.

Partile interesate sunt invitate sa transmita intentia de cumparare prin email la [email protected] sau sa solicite detalii suplimentare prin telefon 021-2665677, informatiile legate de pret urmand a fi discutate in privat.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Vanzare Active Imobiliare

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Imobiliare, Restaurant

Motivul principal al Vanzarii: Interest for other Business

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania, Constanta


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare

 


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Restaurant utramodern, la cheie – ULTRACENTRAL – piața Ovidiu

De vanzare – restaurant /pub nou infiintat in centrul orașului Constanța, la 1 minut de piata Ovidiu.
Restaurantul a fost renovat co…

adria…
Vanzare afacere Hotel – Cafenea – Spatiu Birouri
DESCRIERE AFACERE

Date fiind tendintele generatiei de mileniali care aleg spatii cat mai nonconventionale si, cat si tendinta calatorilor de a imbina …

omega…
Vand afacere la cheie: Complex de 5 saloane de evenimente

Vand afacere la cheie, complex de 5 saloane de evenimente, amenajate lux, cort cu capacitate 150 persoane cu gradina amenajata cu iaz , suprafata amenajata este de 3850 mp, parcare 2000 mp, situate…

REGAL
VANZARE VILA Câmpulung Muscel cu vedere deasupra orașului către Făgăraș/Bucegi

VANZARE VILA Câmpulung Muscel cu vedere deasupra orașului către Făgăraș/Bucegi, etc. – Zona Mățău, poziție excelenta, orizont nelimitat. Curte de 1800 mp.

230 mp locuibili pe 3 n…

grego…
VÂND teren un deal, peisaj unic cu orizont nelimitat

VÂND teren un deal, peisaj unic cu orizont nelimitat

91667 mp INTRAVILAN, cu 2 proiecte avizate pana la Autorizatie Constructie;

Ideal pentru Rezidence, Turism pensiuni, Spa a…

grego…

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account