CAUTAM COLABORATORI

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Serviciul noastru de ambalare BAG IN BOX  este mai mult decat un simplu serviciu care genereaza profit .
Serviciul noastru , bazat pe o strategie bine- definita , condusa de o echipa de oameni cu experienta in ambele domenii , atat in domeniu de ambalaje cat si in domeniu de adezivi , slujeste la dezvoltarea unei productii ecologice, in marile industrii de incaltaminte, marochinerie, canapele, somiere si industria de automotive.
Viziunea companiei este de a veni in ajutor societatilor si a angajatilor a acestora, in a inlocui adezivii toxici cu cei ecologici, intr-o perioada cat mai scurta posibil . Dorim sa avea un sistem de management dezvoltat pentru operatiuni internationale, utilizand operatiuni standardizate .
Prin serviciile noastre de ambalare BAG IN BOX , urmarim sa aducem cat mai multi producatori de adeziv poliuretanic pe baza de apa- ecologic , producatori de detergenti , solutii de parbriz, uleiuri si vopsele, etc , oferindu-le sistemul nostru de ambalare foarte avantajos si eficient. Odata atins acest obiectiv , suntem siguri ca atat angajatii societatilor cat si mediul inconjurator v-a fi unul foarte ecologic si sanatos.
Prin strategia si investitiile continuee pe care le vom face , dorim o dezvoltare a acestei industrii de ambalare bag in box si cu alte produse alimentare si nealimentare. In aceasi ordine de idei , suntem deschisi spre colaborare cu societati producatoare de produse mai sus numite , atat pentru ambalare cat si pentru distributie .

Interesul de afaceri:

Sell Goods / Services

Cooperare in Productie

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Tara:: Romania, Arad


Active:

Lacat You need to be logged-in to see the Assets & Liabilities related to this business proposal
Datorii:

Lacat You need to be logged-in to see the Business Proposal Presentations and Videos


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Vand 2 societati

Se vand 2 societati cu comert diferite articole: scule-unelte pentru montarea gresiei, numere de casa, aplicatoare cosmetice, accesorii de baie si bucatarie.

Stocuri 360000 RON

Credit…

csifi…
VAND AFACERE LA CHEIE IN DOMENIUL MAROCHINARIEI

Vand afacere la cheie in domeniul marochinariei, productie genti din piele naturalà in orasul Sebes,judetul Alba, unde se gasesc muncitori calificati in domeniul marochinariei.

georg…
Vand afacere Atelier Copieri Chei in Piatra Neamt cu vad comercial

Vand magazin, atelier de copieri chei in Piatra Neamt. Magazinul este amplasat intr-o zona cu vad comercial intens, piata centrala a orasului. Magazinul se vinde cu pozitionarea sa, angajat , mobil…

bpoto…
Vind dispecerat sisteme alarmare

Vind afacere cu obiect de activitate, dispecerizarea sistemelor de alarmare, instalare sisteme alarmare, mentenanta sisteme alarmare.

Damia…
Se vinde Salon Infrumusetare

Se vinde Salon Infrumusetare – cu vad, in zona de lux a Bucurestiului – aprox 30.000 persoane zilnic traiesc si lucreaza in zona. SRL infiintat in 2019 COD CAEN – SALON INFRUMUSETARE – …

georg…

Propuneri si Parteneri de Afaceri recomandati ca fiind deja potriviti Solicitarii de mai sus:©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account