Centru de dermatologie si estetica medicala de vanzare. Brand cu notorietate excelenta, de peste 20 ani in piata

Valoarea Propunerii (EUR): 330.000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Centrul medical de dermatologie si estetica medicala de vanzare ofera in prezent toata gama de servicii de consultatii, control si tratamente dermatologice, de estetica faciala si corporala precum si chirurgie plastica.

Acivitatea centrului medical se desfasoara in zona ultra-centrala a unuia din orasele importante din zona de Est a Romaniei, intr-un sediu in suprafata de 140 mp aflat in proprietate care corespunde pe deplin cerintelor, avand toate avizele de functionare impuse de legislatia in vigoare: autorizatie de functionare de la primaria localitatii,de la DSP si Colegiul medicilor.

Locatia beneficiaza de locuri de parcare in imediata proximitate, fapt care constituie un avantaj suplimentar.

Achizitia acestui centru medical de dermatologie si estetica medicala este o oportunitate excelenta, in principal pentru doua categorii de cumparatori:

  • pentru medicii interesati sa aiba propria afacere in domeniu,

precum si pentru

  • centrele medicale care doresc sa isi extinda afacerea in zona de est a Romaniei sau sa acopere si zona de competenta medicala dermatologica, estetica faciala si corporala precum si chirurgie plastica.

Actualul proprietar, de profesie medic, care si presteaza activitati profesionale in cadrul centrului pe una din specializari, doreste pensionarea, acesta fiind si motivul vanzarii.

In prezent, centrul medical nu are contract cu Casa de Asigurari. Conditiile sunt indeplinite, noul proprietar urmand sa opteze, sau nu, pentru acest lucru.

 

Numarul de pacienti, calculati ca medie a ultimilor 3 ani, depaseste  3500 pe an.

Baza de date depaseste  35.000  clienti consultati si/sau tratati in ultimii 10 ani de activitate. Ca activitati medicale (consultatii, controale, tratamente dermatologice si dermatoestetice precum si chirurgie dermatologica) s-au inregistrat peste 94.000 de proceduri.

Reputatia centrului este una excelenta.

 

Cifra de afaceri realizata in ultimul an de activitate (2020 care a fost si anul cu pandemia) este 167694 Euro, cu o marja a profitului de 33 %.

Pretul cerut pe afacere este de 330,000 Euro la care se adauga contravaloarea spatiului in cazul in care cumparatorul doreste sa achizitioneze si imobilul evaluat la 110,000 Euro. In cazul in care cumparatorul nu doreste sa achizitioneze si imobilul, si sa ramana in chirie in imobilul existent partile vor negocia chiria si durata contractului.

Centrul dispune de dotare tehnica medicala completa si moderna avand in portofoliu pacienti din regiune (judetele Bacau, Neamt, Suceava, Botosani, Vrancea precum si din diaspora), mentionam cateva din echipamentele importante: dermatoscop digital, laser, radiosurgitron.

Posibilitatile de dezvoltare sunt multiple prin atragerea de noi medici specialisti si cresterea numarului de ture (de la o tura in prezent, la doua sau chiar trei)

Cresterea afacerii mai poate fi realizata si prin achizitionarea unor echipamente de terapie fotodinamica.

Pretul de 330,000 Euro solicitat pentru afacere include:

  • Afacerea generatoare de profit si brandul care functioneaza de peste 20 ani, cu o reputatie foarte buna;
  • Societatea nu are de nici un credit in derulare sau alte datorii;
  • Baza de date cu peste 35.000 clienti din care peste 5000 sunt in baza de monitorizare dermatoscopica;
  • Centrul are retea interna de calculatoare pentru planificare, monitorizare pacienti si stocare date medicale;
  • Contractele cu medicii specialisti care isi desfasoara activitatea in cadrul centrului;
  • Echipamentele din dotare: radiosurgitron, dermatoscopdigital, laservascular, softlaser, dermapen, hydrafacial, octoline, trusa mica chirurgie, autoclav, aparat IPL, radiofrecventa tripolara);
  • Siteul si pagina de facebook cu reviewuri foarte bune.

Sediul in care se desfasoara activitatea, in suprafata utila de 140mp (cuprinde sala de asteptare, 2 cabinete consultatie, 1 cabinet mici interventii, 1 cabinet de proceduri estetica medicala, 1 birou, punct de sterilizare, 2 grupuri sanitare) poate fi achizitionat pentru pretul de 110,000 Euro, sau cuparatorul poate opta pentru varianta inchirierii sale.

 

Actualul proprietar il poate asista pe cumparator pentru o perioada de 3-6 luni pentru a asigura preluarea de catre acesta a afacerii in conditii optime.

Cei interesati de aceasta oportunitate,  sunt invitati sa isi comunice intentia prin formularul de contact sau prin email [email protected] , telefon 0212665677 pentru a obtine toate detaliile de la brokerul de afaceri RBE Connect responsabil de vanzarea acestui business.

Interesul de afaceri:

Sell the Business

Sell Real Estate

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Cumpar / Investesc / Acord Imprumuturi

Tipul Afacerii: Centru Medical

Motivul principal al Vanzarii: Retragere pe motiv de varsta

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 6 months

Tara:: Romania,


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

No items found

©2022 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account