Creare Suita de Aplicatii de Securitate in domeniul Telecom / VoIP = AntiSpam VoIP

Valoarea Propunerii (EUR): 200000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

VoIP = voice over ip (telefonie prin internet)

Nivel Investitie: 40 000 – 200 000 euro

Nivel activitate: startup

Background: De peste 26 de ani ma ocup de securitate pe internet ca si prestator de servicii.

Oportuntiate: Timp de 2 ani am supravegheat inceputul si convulsiile activitatii de VoIP in 4 tari (Romania, Rusia, Ucraina, India), problemele cu care se confrunta, cauzele acelor probleme si cu suprindere am observat ca toate problemele se manifesta la finalul lantului, ori afacerile de la “capat”, nu au puterea sa isi produca singuri rezolvarea si in marea lor majoritate se trezesc cu un profit mic sau chiar pierderi, in timp ce afacerile de pe parcurs nu sunt interesate sa curete traficul deoarece le este mai simplu sa trimita mizeria pe capul “urmatorului partener”. Spre surprinderea mea nu exista in lume si nici pe internet un soft care sa faca curat in traficul din acest domeniu.

Analiza: Timp de 2 ani am identificat lipsurile, cauza problemelor precum si solutiile care rezolva 97 % din probleme. Identificarea solutiilor a fost realizata de la nivel particular la nivel global, deoarece la un alt nivel, aceeasi problema are alta solutie.

Planul: Proiectul vazut de la nivel GLOBAL, adica mai multe Centre, multi parteneri si foarte multi clienti costa in jurul sumei de 150 000 – 200 000 euro si necesita 1-2 ani de dezvoltare, insa deoarece este ceva nou, nerealizat inca de altii, este necesara realizarea unui PROVE OF CONCEPT, adica realizarea unui modul care sa includa esenta filtrelor de curatare si testarea lui in conditii de viata reala.

Costuri: Realizarea Prove of Concept dureaza 4-6 luni si costa 40 000 euro si reprezinta 25 % din intreg proiectul

Clienti: Clientii acestui program de “Curatare” sau AntiSpam sunt firme din lumea larga care sunt la finalul lantului de trafic de voce, cei mai afectati de abuzurile sau “murdaria din trafic”, precum si firme intermediare care au avut de pierdut ca urmare a falimentului celor de la final.

Accesibilitate: programul a fost gandit atat de accesibil incat ORICE PERSOANA de pe Planeta sa il stie instala, configura, sa nu poata fi furat, sa permita ajutor de la distanta si dezvoltari ulterioare.

Referinta: Experienta pe partea de Securitate Internet mi-a facilitat Expertiza pe partea de AntiSpam VoIP.

Recuperarea investitiei & profitul investitorului: se apreciaza ca recuperearea investitiei de 150 -200 000 euro se va realiza in 2-3 ani dupa ce aplicatia e functionala. Se estimeaza profitul investitorului la nivelul de 40 000 – 50 000 euro pe an.

Beneficii: /programarea modulelor necesita 2 luni /recuperearea investitiei se face in maxim 1 an in cele mai pesmimiste conditii /dupa care profitul este in continuare frumos.

Directii de Business:

  • 1: Prima directie este folosirea acestui program de catre partenerii la care s-a facut analiza ocazie cu care se verifica buna functionare a modulului PROVE OF CONCEPT
  • 2: A doua directie este vinderea aplicatiei altor parteneri contra unei sume + un abonament lunar pentru update-ui si upgrade-uri
  • 3: A treia directie este crearea unui centru de servicii unde cei interesati dar care nu isi permit sa IL CUMPERE … sa poata sa plateasca o chirie lunara si sa foloseasca serviciile cu un minim de investitie pentru ei
  • 4: Aplicatia odata realizata, testata si functionala in parametrii, permite extinderea propriei retele in alte tari relativ usor. Asadar daca investitorul este multumit de indeplinirea planurilor de dezvoltare si success poate alege sa recupereze suma sau sa lase suma in firma pentru 1-2 ani pentru a extinde propria retea in alte tari
  • 5: aplicatia se poate oferii in sistem de Franciza in toata lumea impreuna cu prezentarea /solutia tehnica , de marketing, etc.
  • 6: dupa 3 ani de functionare se poate merge mai departe la realizarea unor echipamente care sa functioneze in tandem cu programul pentru o crestere a functionalitatii, integrarii, compatibilitatii, profitului si acapararii pietei

Concurenta: este foarte timida, foloseste doar 2 filtre care curata 20-25 % din SPAM in timp  ce eu am gandit 9 filtre care sa acopere 97%  din toate tipurile de SPAM din trafic.

Complementaritate: datorita unicitatii programului va fi folosit impreuna cu alte programe existente pentru a creste profitul clientului final cu minim 25-40 % prin optimizarea traficului si eliberarea aparatelor de traficul nedorit, ceea ce duce la o crestere de capacitate UTILA si deci incasari considerabil mai mari.

Interesul de afaceri:

Invest / Lend Capital :

Obtinere Finantare : Non-reimbursable funds, Private Equity, Bank Finance, Non-banking financing

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 12 months

Tara:: Romania, Cluj-Napoca


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

No items found

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account