ENERGIE VERDE – UNICAT, METODĂ ORIGINALĂ!

Valoarea Propunerii (EUR): 20000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Este o invenție a mea – un generator electric alimentat cu apă potabilă fără adaos de acizi, baze, săruri,  brevetat de mine (Brevet de Invenție nr. 130718 eliberat 29.09.2017) și dublu medaliat cu aur în SUA.

Nu are piese în mișcare, nu scoate zgomot sau gaze poluante. Este o ENERGIE VERDE, REGENERABILĂ, dintr-un proces REVERSIBIL.

Principiul constă în mai multe ARMONII (nu doar o rezonanță electromagnetică), între forme, structuri, dimensiuni, circuite electronice și electrozii din apă, prin care se potențează generarea de energie electrică ecologică, pe termen lung, chiar ANI DE ZILE. Nu există ceva asemănător pe plan mondial.

Gama de produse poate fi imensă: de la breloc de chei, lumânări decorative, lămpi de grădină, alte decorațiuni luminoase, mișcătoare, musicale, panouri publicitare, până la baterii de mașină și alte generatoare de uz casnic/industrial.

SCOPUL PRINCIPAL ESTE SĂ AJUNGEM LA O PLANETĂ MAI CURATĂ, REDUCÂND POLUAREA!

Aspecte importante:

1.La nivel mare (uz casnic/industrial), este superior conceptului de energie gratuită, pentru că pe lângă energia electrică gratuită, produce și un profit financiar foarte important în sensul că scoate un reziduu (oxidul) mult mai valoros decât materia primă (metalul). Anodul care se oxidează poate fi chiar de fier iar oxidul de fier este mult mai scump decât fierul. În general oxizii sunt mai scumpi decât metalul respectiv, pentru că în industrie se obțin din metal prin ardere sau electroliză (deci cu consum de energie) iar în generatorul meu se obțin cu generare de energie electrică fără niciun consum de energie.

La nivel mic (decorațiuni), energia este de cca. 100 ori mai ieftină decât din baterii și total ecologică.

 2.Poate fi considerată, o nouă metodă originală de STOCARE A ENERGIEI SOLARE ÎN METAL nepoluantă și durabilă nelimitat în timp, comparativ cu acumulatorii care sunt poluanți și limitați în timp chiar dacă sunt nefolosiți. Cu ajutorul energiei solare de vara, se pot produce electrozii metalici în cuptoarele cu inducție electromagnetică iar iarna introducând electrozii în acest generator sub forma unor casete înlocuibile, se extrage energia din metal. Procesul este reversibil! Poate asigura supraviețuirea speciei umane (și altele) în buncăre atomice timp de 1000 ani și peste. La un război atomic sau cataclism natural, vor fi distruse toate centralele energetice. În cazul generatorului cu apă, energia se stochează sub formă de metal sub pământ și rezistă nelimitat în timp, față de acumulatori. Se poate folosi și în mine, cosmos, alte planete, etc. Poate genera și oxigen dacă este nevoie.

3.Ca o paralelă la FUZIUNEA LA RECE care nu este periculoasă, se poate spune că generatorul cu apă realizează o ARDERE LA RECE AUTOÎNTREȚINUTĂ și deasemenea nepericuloasă. Se realizează oxidarea anodului ca și în cazul arderii obișnuite dar fără pericol de incendiu, fără emisii de monoxid/dioxid de carbon, fără radiații, și procesul este REVERSIBIL – adică ENERGIE REGENERABILĂ!

4.Pentru generatoarele mici (gen decorațiuni) dar și mari, ELECTROZII POT FI ÎNLOCUIBILI. Se poate schimba o casetă cu electrozi (anodul care se oxidează) , în timp ce catodul și restul generatorului poate funcționa teoretic nelimitat. Este posibil să ajungem, ca în loc să ”băgăm lemne/cărbuni în foc”, putem să SCHIMBĂM CASETA CU ELECTROZI dar fără noxe.

5.Generatorul cu apă funcționează pe principiul ființelor vii. În FENG SHUI se pliază perfect pe teoria occidentală a celor 5 elemente: ETERUL care este mediul pretutindeni, PĂMÂNTUL (mineralele-electrozii), APA, AERUL, FOCUL (energia generată). Persoanele care au meditat la lumina acestui aparat, mi-au declarat o stare foarte plăcută deși poate fi o părere subiectivă.

6.Verificări pe câteva plante au demonstrat creșterea aproximativ de 10 ori mai repede și mai sănătoase dacă sunt udate periodic cu apă din generator. Probabil că acționează și energizarea și restructurarea moleculei de apă în câmp energetic, asemănător cu piramidele. Dacă comparăm cu bateriile, aparatul meu este singurul care AJUTĂ MEDIUL, în timp ce toate bateriile de pe Pământ, distrug mediul!

7.În niciun caz nu poate fi comparat cu pilele cu apă sărată pentru că la o producție de masă, apa sărată deversată ajunge atât în pânza freatică, cât și în apele curgătoare, schimbă salinitatea și PH apei și vor fi distruse flora și fauna – tot ecosistemul. Pur și simplu, lasă deșert în urmă! Pe de altă parte pilele cu sare, funcționează cateva minute, ore sau cel mult zile – deci nu putem vorbi de ani de zile ca în cazul generatorului cu apă potabilă.

VARIANTA INIȚIALĂ  DE AFACERE

Pentru a atrage atenția de la început și cât mai repede, a cât mai multă lume, cred că e bine să începem cu producția de decorațiuni luminoase și/sau mișcătoare, muzicale, fără baterie și alimentate doar cu apă potabilă fără adaosuri. Ulterior vom putea investi o parte din profit, în fabrici pentru generatoare electrice cu apă, din ce în ce mai puternice, nepoluante și care nu depind de Soare sau vânt.

În fiecare casă poate ajunge cel puțin o astfel de decorațiune (minigenerator) după care cred că va crește exponențial interesul oamenilor pentru această tehnologie și în scurt timp, vom putea trece la aparate din ce în ce mai mari. Cred că, în scurt timp, utilizerea va fi explozivă deoarece nu necesită metale prețioase sau rare sau alte componente foarte scumpe ci contează cel mai mult armonizarea tuturor componentelor.

Eu văd afacerea pe 3 componente:

1.vânzare de produse finite,

2.kit-uri de minigeneratoare pentru copii/elevi/studenți pe care le vor putea asambla acasă și

3.tehnologia/informații care se vor vinde trimestrial cu noile îmbunătățiri/ modele/ tehnologii/ implicații, prin descărcarea, de fișiere online cu plată (card/sms) între 5 și 10 euro.

O altă parte a acestei afaceri care va dubla profitul (sau chiar mai mult) este posibilitatea clienților, de a descărca de pe site-ul firmei noastre, a unui fișier (cu cardul sau mesaj telefonic) cu instrucțiuni- descrierea unui aparat mai mare si mai puternic pe care și-l va putea face acasă un client care are ceva cunoștințe de electricitate.

Pentru a evita fenomenul copy-paste pe net a fișierului nostru, vom menționa să descarce numai de pe site-ul nostru (original) deoarece pe net sunt multe falsuri care vor să ne denigreze (și chiar așa va fi).  Totodată vom anunța clienții că vom actualiza periodic (trimestrial- la date fixe: 15 martie, 15 iunie, 15 septembrie, 15 decembrie) fișierul cu noi modele de aparate și noi tehnologii care îmbunătățesc puterea și fiabilitatea (și chiar așa vom proceda).

Astfel vom fideliza clienții care vor descarca de mai multe ori. Vom avea baza de date și le trimitem e-mail cu fiecare noutate. Acest fișier trebuie sa coste între 5 și 10 euro la descărcare. Astfel ne vor intra permanent niște bani în cont fără să vindem producție fizică. S-ar putea să avem surpriza să iasă chiar mai mulți bani decât din vânzarea aparatelor, pentru că din experiența mea de mai mulți ani, mult mai interesați de tehnologie sunt necunoscătorii decât specialiștii în electricitate!!! Mulți vor descărca întâi fișierul și apoi vor cumpăra și aparatul sau/și invers.

Din punct de vedere comercial cu profit mare și care le putem realiza foarte rapid, sunt următoarele:

Locul 1: minigenerator cu apă sub formă de lumânare decorativă tip pastilă (plată) sau înaltă, cu șnur,  care poate fi folosită atât pe mese, baruri, terase, grădini, cât și agățată în cameră pe pereți în cui, pe crengile pomilor la terase, pe garduri, în pom de Crăciun, la biserică/cimitir, etc.. Acestea pot fi vândute tot timpul anului.

Locul 2: minigenerator cu apă sub formă de postament cu LED, rotund sau altă formă pe care poate fi așezată o decorațiune/jucărie/poză și poate lumina noaptea în vitrină sau pe masă/noptieră. Decorațiunile pot fi personalizate (unele sunt deja) cu nume, zodii, peisaje, flori, animale, păsări, fluturi, iconițe, cruciulițe, etc.. Acestea pot fi vândute tot timpul anului.

Locul 3: minigenerator cu apă sub formă de breloc de chei luminos care poate lumina în culorile drapelului statelor în care vindem, alte simboluri naționale/regionale, personalizate cu nume, zodii, peisaje, flori, animale, păsări, fluturi, iconițe, cruciulițe, etc.. Acestea pot fi vândute tot timpul anului.

Astfel de decorațiuni se pot vinde milioane de bucăți pe an din fiecare, doar în câteva orașe turistice din Vestul Europei, iar profitul net ar putea să fie între 5 și 10 euro/aparat.

Aceste decorațiuni funcționează în mod continuu peste un an de zile. După un an, se poate schimba o lamelă (anodul care oxidează) și își reia funcționarea ca și inițial. Dacă nu se mai pune apă, se usucă și se sting și pot fi păstrate oricât, pentru că nu se degradează dacă sunt uscate.

Decorațiunile nu necesită service, piese de schimb, garanție iar adaosul commercial poate fi de 10 ori mai mare decât costul de producție. Decorațiunea poate costa 2 euro și poate fi vândută cu 20 euro. Nu necesită neapărat cheltuieli de reclamă sau distribuție. Aceste produse își fac singure reclamă și pot fi duse direct în magazinele de artizanat sau alte magazine, pentru început fără avans și cu plata la vânzare.

Personal am construit multe astfel de modele, am verificat piața prin vânzarea pe OLX (deși nu este un site potrivit pentru așa ceva) și am constatat un mare interes din partea oamenilor chiar pentru decorațiuni luminoase fără baterii.

NU POT FI COPIATE pentru că sunt foarte pretențioase și necesită ani de cercetări  – orice modificare, strică armonia și nu mai funcționează. În ce privește fișierul actualizat trimestrial pentru descărcare cu plată, nu poate fi copiat decât după ce l-am vândut- deci nu ne afectează.

Componentele vor fi cumpărate de la fabrici diferite din China și asamblate manual într-un atelier în România. Nu necesită utilaje de producție.

 

Alte Informații:

M-a pasionat tehnica, mai ales partea de noutate  și creație.

Am făcut aparate de detectare energii subtile ale piramidelor/cristalelor și alte materiale, haine cu proprietăți terapeutice, aparat care măsoară bioenergia umană (mă preocupă sănătatea oamenilor), mașinuță care se deplasează fără roți și fără propulsie externă- fiind ermetică, alte idei de la agricultură, energii telurice, până la Spațiul Cosmic și energii cosmice.

După punerea în aplicare a acestei tehnologii, vreau să continuăm cu alte invenții ale mele în acelaș domeniu dar și altele: un generator electric cu aer (deci fără apă) și apoi cu un generator electric la care nu-i trebuie nici măcar aer și poate funcționa teoretic nelimitat în timp, detectoare de bionergie și energii subtile, etc…. Toate sunt ecologice, le-am făcut deja (deci funcționează – nu sunt doar vise). Mai trebuie doar îmbunătățite.

Pentru orice întrebare sau nelămurire vă rog să mă contactați.

Vă mulțumesc!

Interesul de afaceri:

Get Financing : Non-reimbursable funds, Private Equity, , Non-banking financing

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Tara:: Romania,


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Am fondat acest business plecand de la dorinta de a ne pune amprenta in domeniul alimentar, de a aduce o contributie in educarea si imbuna…

Altele, BUNURI DE LARG CONSUM, Productie


Listat de: inode…

In cazul in care o sa va intereseze pe viitor avem o fabrica la Beclean cu spatii disponibile de 3200 mp ( productie , vestiare , atelier mecanic )…

Distributie / Comert, INDUSTRIAL, Productie, SERVICII PENTRU AFACERI


Listat de: BARAG…

Doresc sa deschid o sala de expozitie permanenta in orasul Drobeta Turnu Severin. Am nevoie de investitori pentru plata chiriei unei astfel de sali…

Artisti, Scriitori si Interpreti, DIVERTISMENT


Listat de: Dan M…

Predau brutarie, patiserie, cofetarie + magazin desfacere + retea clienti. Locatie in chirie cu posibilitate extindere. Spatiu productie complet ut…

Comert cu amanuntul - magazine, MANCARE si BAUTURI, Productie


Listat de: Marce…

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account