ENERGIE VERDE – UNICAT, METODĂ ORIGINALĂ!

Valoarea Propunerii (EUR): 50000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Bună ziua.

Pe scurt:

Eu – Iuliu Ionescu: O invenție de generator electric unicat, ecologic alimentat cu apă potabilă fără baterii, fără săruri, acizi, baze, nu produce gaze, zgomot, radiații, fără niciun pericol!

Beneficii:

1.Produse de criză! Poate aduce profit de milioane de euro pe lună. La nivel mare (uz casnic) este chiar mai profitabil decât energia gratuită. La nivel mic (decorațiuni), energia este de cca. 100 ori mai ieftină decât din baterii și total ecologică.

2.Este o metodă originală de stocare a energiei în metal pe termen nelimitat mult mai convenabilă decât acumulatorii.

3.Ca o paralelă la fuziunea la rece, generatorul realizează o ardere la rece autoîntreținută fără emisii de gaze, ecologică și nepericuloasă.

4.Plantele cresc de 10 ori mai repede și mai sănătoase udate cu apă din generator. Este singurul care ajută mediul comparativ cu toate bateriile din lume, care distrug mediul!

5.Generează energie pe acelaș principiu cu ființele vii, total ecologic. Se pliază perfect în Feng Shui, persoanele care meditează la lumina lui, resimt o stare foarte plăcută.

Pe larg:

Mă numesc Iuliu Ionescu (inventator) din Pitești și vreau să vă prezint o afacere foarte rentabilă bazată doar pe invenția mea – cu PRODUSE DE CRIZĂ. Această afacere poate aduce în timp foarte scurt un profit net de milioane de euro pe lună. Aș dori să colaborez cu Dvs. sau să mă puneți în legătură cu un investitor care ar putea fi interesat de aceasta!

Un generator electric alimentat cu apă potabilă,  brevetat de mine (Brevet de Invenție nr. 130718 eliberat 29.09.2017) și dublu medaliat cu aur în SUA. Constă în mai multe ARMONII (nu doar o rezonanță electromagnetică), între forme, structuri, circuite electronice și pila electrică, prin care se potențează generarea de energie electrică ecologică, pe termen lung, chiar ANI DE ZILE. Este UNICAT pe plan mondial. Menționez că pe lângă brevet, mai sunt și alte amănunte de finețe.

Generatorul produce curent electric și NU FOLOSEȘTE SĂRURI, BAZE, ACIZI, NU ARE BATERII, nu are piese în mișcare, nu scoate zgomot sau gaze poluante. Este o ENERGIE VERDE, REGENERABILĂ, dintr-un proces REVERSIBIL.

Acest aparat este real, există, funcționează și pot face demonstrație oricând. În ultimii ani a apărut din când în când câte un intermediar care se lăuda că are bani și relații dar în realitate vroia să vândă licențe pe 100 milioane euro, apoape fără mine. Bineînțeles că nu au reușit. Eu vreau producție de serie efectiv! Se pot construi de la breloc de chei, lanterne și tot felul de decorațiuni luminoase, mișcătoare, cântătoare, până la generatoare de uz casnic.

La nivel mare (de uz casnic), este chiar superior conceptului de free energy (care nici nu le-a văzut nimeni în practică), pentru că pe lângă energia electrică gratuită, produce și un profit financiar foarte important în sensul că scoate un reziduu mult mai valoros decât materia primă. La nivel mic (decorațiuni), energia este de cca. 100 ori mai ieftină decât din baterii.

Afacerea cea mai rentabilă și foarte rapidă, este cu aparate mici, fiind un PRODUS DE CRIZĂ iar în câteva luni se poate ajunge la un profit net de peste 1 milion euro pe lună! Acestea nu necesită service, piese de schimb, garanție iar adaosul commercial poate fi de 10 ori mai mare decât costul de producție. Nu necesită cheltuieli de reclamă sau distribuție. Aceste produse își fac singure reclamă și vor fi duse direct în magazinele de desfacere de artizanat sau altele, pentru început cu plata la vânzare. Personal am verificat piața prin vânzarea unor astfel de aparate. Țelul este ca aceste aparate SĂ AJUNGĂ ÎN FIECARE CASĂ! NU POT FI COPIATE decât după ani de cercetări! Sunt foarte pretențioase – Orice modificare, strică armonia și nu mai funcționează.

Cel mai simplu exemplu este producția de 1 milion decorațiuni luminoase cu un șnur (gen lumânări decorative) care luminează continuu cel puțin un an de zile. Pot fi puse pe mese dar și agățate în cui pe pereți acasă, garduri, copaci, pom de crăciun etc., la baruri, terase, vile, grădini, apartament și oriunde.  Costul de producție este aprox. 1 milion euro iar în această vară se pot vinde în câteva orașe turistice din Europa și se va obține un profit net de câteva milioane euro în 3 luni. Sigur că se poate începe și cu o investiție mult mai mică.    MENȚIONEZ CĂ AM PROBAT PERSONAL VÂNZAREA UNOR ASTFEL DE APARATE ȘI POT DOVEDI ASTA!

Riscul să fim copiați este exclus – pot da detalii. Afacerea de vânzare a unor produse finite și kituri pe care clienții să le asambleze acasă, va fi dublată de o afacere online prin descărcarea unui fișier cu bani, de către clienți, de pe site-ul nostru, cu cardul sau telefonul, care trimestrial va fi actualizat cu noi tehnologii și noi modele din ce în ce mai eficiente (care le dețin deja). Cilenții vor fi anunțați pe mail și siteul nostrum, că ”la data de” vom publica un nou model/tehnologie mai eficiente. Deci nimeni nu va putea copia decât după ce am vândut deja informația la public! Aici practic intră zilnic bani în cont fără produse.

Aspecte interesante:

1.Este o nouă metodă originală de STOCARE A ENERGIEI SOLARE ÎN METAL nepoluantă și durabilă nelimitat în timp, comparativ cu acumulatorii care sunt poluanți și limitați în timp chiar dacă sunt nefolosiți. Cu ajutorul energiei solare de vara, se pot produce electrozii metalici în cuptoarele cu inducție electromagnetică iar iarna introducând electrozii în acest generator sub forma unor casete înlocuibile, se extrage energia din metal. Procesul este reversibil! Poate asigura supraviețuirea speciei umane (și altele) în buncăre atomice timp de 1000 ani și peste. La un război atomic sau cataclism natural, vor fi distruse toate centralele energetice. În cazul generatorului cu apă, energia se stochează sub formă de metal sub pământ și rezistă nelimitat în timp, față de acumulatori. Se poate folosi și în mine, cosmos, alte planete, etc. Poate genera și oxigen dacă este nevoie.

2.Ca o paralelă la FUZIUNEA LA RECE care nu este periculoasă, se poate spune că generatorul cu apă realizează o ARDERE LA RECE AUTOÎNTREȚINUTĂ și deasemenea nepericuloasă. Se realizează oxidarea ca și în cazul arderii obișnuite dar fără pericol de incendiu, fără emisii de monoxid/dioxid de carbon, fără radiații, și procesul este REVERSIBIL – adică ENERGIE REGENERABILĂ!

3.Pentru generatoarele mici (gen decorațiuni) dar și mari, ELECTROZII POT FI ÎNLOCUIBILI. Se poate schimba o casetă cu electrozi (anodul care se oxidează) , în timp ce catodul și restul generatorului poate funcționa nelimitat. Se poate ajunge ca în loc să ”băgăm lemne/cărbuni în foc”, putem să SCHIMBĂM CASETA CU ELECTROZI dar fără noxe.

4.Generatorul cu apă funcționează pe principiul ființelor vii. În FENG SHUI se pliază perfect pe teoria occidentală a celor 5 elemente: ETERUL care este mediul pretutindeni, PĂMÂNTUL respectiv mineralele-electrozii, APA, AERUL, FOCUL – respectiv energia generată. Multe persoane meditează la lumina acestui aparat și mi-au declarat că au o stare foarte plăcută.

5.Verificări pe câteva plante au demonstrat creșterea aproximativ de 10 ori mai repede și mai sănătoase dacă sunt udate periodic cu apă din generator. Probabil că acționează și energizarea și restructurarea moleculei de apă asemănător cu piramidele. Dacă comparăm cu bateriile, aparatul meu este singurul care AJUTĂ MEDIUL, în timp ce toate bateriile de pe Pământ, distrug mediul!

Cred că această afacere poate funcționa din plin cel puțin 2-3 ani până se saturează piața. Mai cred că vom avea și surprize cu investitori care vor vrea să cumpere licențe pe milioane de euro. Vom vedea dacă ne avantajează să acceptăm în funcție de propunere.
După valorificarea și epuizarea acestei afaceri vreau să continuăm cu alte invenții ale mele în acelaș domeniu: un generator electric cu aer (deci fără apă) și apoi cu un generator electric la care nu-i trebuie nici măcar aer și poate funcționa teoretic nelimitat în timp. Toate sunt ecologice, le-am făcut deja (deci funcționează – nu sunt doar vise). Mai trebuie doar îmbunătățite.

Acestea ar fi principalele aspecte până acum. Pe viitor vor apărea și alte aspecte importante.

Pentru orice întrebare sau nelămurire vă rog să mă contactați.

Vă mulțumesc și aștept potențiali investitori!

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Obtinere Finantare : , Private Equity, , Non-banking financing

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Energie verde - metodă unică, originală

Motivul principal al Vanzarii: Retragere pe motiv de varsta

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Tara:: Romania,


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Vand afacere la cheie – magazin online ( format din stoc plus site online ) – pastrez srl-ul si brand-ul

Se vinde stocul ( aprox…

BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Listat de: Gabri…

Vand teren intravilan perfect pentru investitii aflat in centrul orasului Roznov, judetul Neamt cu suprafata de 21.000 de m². Avand trafo in curte…

BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / En-gros


Listat de: albis…

Vand firma si proiect cu finantare europeana nerambursabila aprobat pentru achizitia de echipamente pentru prelucrarea lemnului. V…

INDUSTRIAL, Productie


Listat de: DCH

Caut o firmă interesată să coolaboreze in domeniul industrial confecții metalice, și ar dori să își extindă afacerea (de ce nu in România…

INDUSTRIAL, Productie


Listat de: Manu8…

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account