Fabrica de apa de izvor de mare adancime (PH 8.1) situata in muntii din zona orasului Brasov – de vanzare

, , , , , , , , ,

Valoarea Propunerii (EUR): 1300000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Fabrica de vanzare este amplasata la o altitudine de 1385 m si pe un teren in suprafata de 1750 mp; dispune de o hala de 417 mp unde sunt amplasate utilajele aferente celor doua linii de imbuteliere a apei la PET-uri de 0,5 – 2 – 2,5 si 6 litri. Apa este extrasa dintr-un izvor artezian prin foraj la o mare adancime de 165 m in munte. Apa are calitati oligominerale, un PH de 8,1 si provine dintr-un zacamant hidromineral situat in partea de N-V a Masivului Bucegi.

In proximitatea terenului, exista oportunitatea exploatarii unui al doilea izvor. Debitul izvorului este de 7 mc / ora, respectiv 10,000 l / ora apa plata si carbogazificata.

Brandul este inregistrat la OSIM, si este unul cu rezonanta. Societatea functioneaza cu 9 angajati.

Exista analize certificate de catre Societatea Nationala a Apelor Minerale. In prezent apa este clasificata ca apa de izvor, dar analizele permit clasificarea acesteia ca apa minerala, in cazul in care se doreste acest lucru.

Utilitati:

  • Apa foraj, fosa septica, incalzire centrala cu centrala proprie
  • Hala – structura metalica
  • 1 linie de productie pentru volume mici 0.5 L – 2.5 L , capacitate 8 ore / 25000 litri
  • 1 linie de productie pentru volume mare 6 L , capacitate 8 ore / 25000 litri

Investitia a fost finalizata in anul 2015, afacerea a demarat efectiv in anul 2016, iar acum produsele sunt prezente in retele precum Mega Image si CORA, deasemenea distribuite si prin alti distribuitori mari.

Cifra de afaceri este de aproximativ 250,000 Euro realizata prin reteaua prezenta de distributie. Potentialul de crestere este mare, odata ce produsul va fi listat si in alte retele de vanzare. Alta directie in care firma se poate dezvolta este cea a sucurilor, care pot fi incluse in gama de produse in cazul in care investitorul / cumparatorul este interesat.

Termenul de incasare a facturilor este de 30 zile, neexistand incidente de plata sau alte probleme legale. Societatea nu are datorii la stat sau la terti, insa exista un credit in valoare de 100.000 Euro ce poate fi achitat la incasarea unei prime transe din pretul total al fabricii.

In zona exista forta de munca disponibila!

Actualul proprietar nu dispune de capitalul de lucru necesar pentru a finanta cresterea afacerii, si de aceea doreste fie vanzarea integrala a afacerii la un pret de 1,300,000 Euro fie realizarea unui parteneriat cu un investitor care sa achizitioneze 50% din afacere la un pret de 750,000 Euro si care sa aiba disponibilitatea de a investi inca 100-150,000 Euro.

Partile interesate de aceasta afacere de vanzare, sunt rugate sa ne contacteze prin email confidential@rbe.ro , telefonic la numarul 021.266.56.77 sau direct si rapid prin intermediul formularului on-line de mai jos.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Fabrica de Apa Naturala

Motivul principal al Vanzarii: Lack of Capital

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Se accepta plata in transe: Se accepta plata in transe

Tara:: Romania,


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat You need to be logged-in to see the Business Proposal Presentations and Videos


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Vand 50% afacere profitabila comert

Afacere profitabila infiintata in urma cu 2 ani, fara datorii, cu platile la zi. Supermarketul are o suprafata de 150 mp, situat la parterul unui bloc recent construit. Se lucreaza in baza contract…

Mirel…
Vand societate detinatoare a 20 ha teren.

Vand societate detinatoare a 20 ha teren extravilan cu deschidere 150 m la strada principala. Societatea detine toate actele si autorizatile necesare in vederea implentari proiect pe fonduri europe…

Dreea
Vand Pizzerie cu livrare la domiciliu Bucuresti

Vand pizzerie cu livrare la domiciliu in zonele Giulesti, Crangasi, Regie, livram si in alte zone din Sector 1 Bucuresti si Sector 6 ( Militari, Drumul Taberei, Grozavesti).

De vanzare este …

dorel…
Restaurant in zona 0 a orasului Botosani

Vand restaurant la cheie in zona 0 a orasului Botosani.

Newsr…
Obtinere finantare proiect cu potential urias

Buna, dupa o experienta de 15 ani in alimentatie publica am creat doua proiecte(unicat pe piata romaneasca) in acest domeniu. Cu o investie relativ mica si un profit considerabil realizabil intr-un…

haxas…

Propuneri si Parteneri de Afaceri recomandati ca fiind deja potriviti Solicitarii de mai sus:©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account