Firma specializata in consultanta de mediu, colectarea si valorificare deseurilor, de vanzare

Valoarea Propunerii (EUR): 300000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Compania isi desfasoara activitatile de consultanta, colectare, sortare si valorificare a deseurilor de peste 10 ani in zona de est a tarii, este profitabila si are o baza solida de peste 180 de clienti traditionali – persoane juridice reprezentative pentru zona, la care se adauga peste 400 de contracte cu clienti cu nevoi punctuale  care revin atunci cand au nevoie.

Locatia in care este organizata afacerea de vanzare este inchiriata: 2500 mp teren, 130 mp hala si 130 mp birouri.

Compania colecteaza deseurile uzuale precum si deseuri atipice (textile, anvelope, Deee-uri, ulei alimentar, etc)

Firma de vanzare are in dotare 6 autoutilitare/autoturisme, prese (o parte din ele sunt inchiriate la clientii mari), motostivuitoare, unitati de depozitare a deseurilor.

Compania nu are credite, datorii la stat sau terti si nici litigii.

Potentialul de crestere al afacerii de vanzare este unul mare, avand in vedere nevoia din piata, actualul proprietar putand pune la dispozitia celor interesati de a cumpara aceasta afacere, planuri de dezvoltare a afacerii pentru investitii incepand cu 20,000 Euro pana la 1,000,000 Euro in functie de apetitul noului investitor de a investi si dezvolta businessul la urmatorul nivel.

Compania este eligibila pentru atragerea de fonduri europene nerambursabile, in prezent proprietarul afacerii avand in lucru – cu un consultant specializat, un proiect de atragere de fonduri nerambursabile in valoare de 200,000 Euro cu o contributie proprie de 15%.

In prezent, capacitatile de lucru ale firmei (utilaje, hala, teren disponibil) sunt utilizate in proportie de 80%, justificandu-se pe deplin o investitie cu fonduri nerambursabile pentru construirea unei facilitati proprii de colectare – sortare – depozitare de dimensiuni mai mari.

Produsele obtinute in urma procesului de colectare si sortare, sunt vandute pe piata interna, cifra de afaceri cumulata a firmei pe ultimii ani fiind de 1.385.000 Euro, cu o rata a profitului net de 35%, ceeace inseamna cumulat aproximativ 480.000 Euro pe ultimii trei ani. Afacerea a avut o crestere organica, sanatoasa, bazata pe seriozitate, profesionalism si calitatea serviciilor prestate clientilor atat pe partea de colectare si valorificare a deseurilor cat si pe cea de consultanta de mediu.

Pretul solicitat de proprietar pentru vanzarea integrala a afacerii este de 300.000 Euro, ceea ce reprezinta profitul pe 2 ani de activitate precum si activele companiei.

Motivul vanzarii afacerii este reprezentat de dorinta actualului proprietar de a se reloca din zona, impreuna cu familia.

In prezent, afacerea necesita implicare din partea proprietarului, fiind construita ca un “family business”. Cu toate acestea, trebuie sa precizam ca exista un nucleu de angajati cu vechime in companie care asigura o mare parte din activitatile importante ale afacerii.

Actualul proprietar este dispus sa il asiste pe noul cumparator pentru o perioada rezonabila de timp necesara preluarii in conditii optime a afacerii, acesta oferindu-se si in a-l asista (de la distanta) pe acesta in procesul de crestere al afacerii si/sau implementarea programului cu fonduri nerambursabile in masura in care acesta va fi aprobat.

Partile interesate de aceasta afacere de vanzare, sunt invitate sa isi comunice intentia prin formularul de contact sau prin email [email protected] , telefon 0212665677.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Managementul Deseurilor, Reciclare

Motivul principal al Vanzarii: Relocation

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania,

Domeniul de activitate INDUSTRIAL, Servicii


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Vand firma si proiect cu finantare europeana nerambursabila aprobat pentru achizitia de echipamente pentru prelucrarea lemnului. V…

INDUSTRIAL, Productie


Listat de: DCH

Caut o firmă interesată să coolaboreze in domeniul industrial confecții metalice, și ar dori să își extindă afacerea (de ce nu in România…

INDUSTRIAL, Productie


Listat de: Manu8…

Vand vopsitorie auto la cheie.
Atelierul este dotat cu:
Cabina de vopsit FIrat cu arzator pe motorina fabricatie 2018
Zona de pre…

INDUSTRIAL, Servicii


Listat de: AMOS1…

VAND FABRICA CONFECTIONARE MASTI MEDICALE LA CHEIE, PUTERE FABRICATIE 600000 BUC PE ZI, CU PATRU UTILAJE AUTOMATE.

 

INDUSTRIAL, Productie


Listat de: BZ69B…

CT CONCRETE BOX SRL , activeaza in domeniul constructiilor industriale si rezidentiale.
Ce va oferim?
*Imprejmuiri industriale si rezid…

CONSTRUCTII, INDUSTRIAL, Productie, Servicii


Listat de: CTB

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account