Proprietarul a doua platforme online foarte relevante pentru domeniul HR (recrutare si anunturi de locuri de munca) cauta partener de afaceri pentru dezvoltarea afacerii la urmatorul nivel

Valoarea Propunerii (EUR): 40.000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Una din platforme este specializata pe domeniul juridic iar a doua este una generalista.

Platforma specializata pe domeniul juridic a fost lansata in urma cu aproximativ 3 ani, afacerea crescand organic. Pe Facebook platforma are in prezent aproape 7000 urmaritori, pe site sunt peste 1000 utilizatori activi, cu o medie de 7 aplicari pentru fiecare job postat.

Site-urile sunt bine indexate in Google, putand fi gasite in top dupa cuvintele cheie cele mai importante si relevante domeniului si serviciilor oferite.

Actualul proprietar a dezvoltat platformele atat din punct de vedere tehnic cat si comercial, in limita bugetului disponibil iar acum doreste sa gaseasca un investitor / partener alaturi de care sa promoveze platformele pentru a le exploata potentialul.

Noul partener de afaceri ar trebui sa achizitioneze un pachet de parti sociale din afacere (este disponibil atat pachetul minoritar cat si majoritar) si sa dispuna totodata de un capital de minim 40,000 Euro care sa fie investiti in promovarea si continuarea afacerii prin atragerea de companii care sa isi listeze anunturile de angajare.

Pretul pentru preluarea pachetului minoritar/majoritar intr-una sau in amandoua din platforme, se va discuta cu cei interesati de a investi si a se implica realmente in dezvoltarea de afaceri in acest domeniu. In functie de termeni, platformele pot fi deasemenea achizitionate integral.

A. Descrierea platformei specializata in anunturi de recrutare in domeniul juridic

  1. Gazduirea siteului

Site-ul este gazduit pe un server de Linux (Ubuntu 18.04), pe care este instalat Nginx, PHP 7.4 (ultima versiune), MySQL si Redis fapt care ii ofera o viteza de incarcare crescuta a site-ului. Pentru a fi mai putine apeluri la baza de date, a fost instalat Redis, un sistem de caching, astfel ca toate datele de pe paginile vizitate mai frecvent sunt salvate in memoria RAM a serverului.

Site-ul este gazduit pe un VPS cu 2gb ram, 2 procesoare si 20 gb spatiu pentru aplicatia web, in timp ce pozele, videoclipurile, pdf’urile si alte documente sunt gazduite separat, pe o alta platforma care dispune de 75 gb gratuit pentru hosting. Astfel, cu 2,9 euro pe luna se gazduieste tot site-ul.

2) Securitate aplicatie

Siteul beneficiaza de un certificat SSL, iar pentru cresterea securitatii este folosit sistemul Cloudflare, astfel ca traficul malitios este blocat automat. Atat certificatul SSL cat si contul de la Cloudflare sunt Gratuite.

3) Mailuri

Pentru trimiterea de mailuri se foloseste un sistem care le ofera 64 000 mailuri gratuite lunar, cu o limita de 10 mailuri trimise pe secunda.

Adresele de mail, sunt gazduite prin Zoho Mail, un serviciu gratuit de email care permite 5 emailuri a cate 5gb pentru un domeniu custom.

4) Marca Inregistrata

5) Monetizare

Site-ul este gandit pe o platforma de WordPress, foarte customizabila, care permite crearea de pachete tarifare atat pentru companii cat si pentru candidati.

Planurile se servicii oferite sunt mult mai consistente peste ce ofera concurenta, s-a lucrat enorm la dezvoltarea acestora.

6) Procesator plati

Pentru realizarea platilor au integrat procesatorul de plati MobilPay, care are un comision de 1%, ceea ce este foarte bine, in comparatie cu Stripe de exemplu, care are in jur de 3%.

7) Alte Informatii

Tema este una custom, bine gandita, care este usor de editat si customizat.

In ultima perioada, se inregistreaza un trafic organic de 350-500 vizitatori unici zilnic conform Google Analytics.

Site-ul permite autentificarea cu: Facebook, Google sau LinkedIn, la care se adauga inregistrarea prin email.

Pentru prevenirea spamului este integrat Google Recaptcha, astfel ca persoanele care se inregistreaza/autentifica pot fi obligate sa completeze codul de recaptcha.

B. Platforma generalista are aceeasi structura din punct de vedere tehnic, fiind lansata la inceputul acestui an. Aceasta platforma foloseste un domeniu premium, foarte relevant pentru domeniu, si dorit de multa lume. Multi utilizatori intra direct pe site datorita domeniului foarte cunoscut.

In prezent, fara un efort organizat de atragere de clienti si fara o promovare agresiva, pe platforme sunt anunturi de recrutare din partea mai multor cabinet de avocatura si organizatii cu specific juridic si respectiv din partea unor firme dintre care mentionam: NTT Data, De’Longhi, Destine Broker.

Proprietarul este in discutii cu cei de la Accenture pentru a le oferi un plan de promovare a anunturilor lor de recrutare.

Investitorii interesati de domeniul online si/sau care au sinergii cu domeniul HR sau juridic, sunt invitati sa isi manifeste interesul prin formularul de contact sau sa ne contacteze telefonic 0212665677 sau prin email [email protected]

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Aplicatii, Platforma online de recrutare, Platforme online

Motivul principal al Vanzarii: Lack of Capital

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania,


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Buna ziua.

Numele meu este Oancea Viorel Cristian , sunt administratorul unei mici firme colaboratoare cu marile firme de delivery, tot o da…

Distributie / En-gros, Servicii, Software și Servicii Online, TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR și SOFTWARE, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: Oance…

Buna ziua.

Numele meu este Oancea Viorel Cristian , sunt administratorul unei mici firme colaboratoare cu marile firme de delivery, tot o da…

Servicii, Software și Servicii Online, TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR și SOFTWARE, TRANSPORTURI SI LOGISTICA, TURISM si HORECA


Listat de: Oance…

vand curatatorie chimica spalatorie la cheie este in functiune din 2001 ,se afla intr-un spatiu comercial de 80 mp  la parter de bloc,chiria spati…

Altele, SERVICII PENTRU AFACERI


Listat de: Stoic…

OFER 25% DIN COMPANIE.CONTRA SUMEI DE 150.000 EURO PANA LA RECUPERAREA ACESTEIA ,IAR DUPA ACEEA 10% DEOARECE INTENTIONEZ SA APELEZ LA UN INVENTURE …

Software și Servicii Online, TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR și SOFTWARE


Listat de: GACRI…

Cauţi o Idee de Afacere de Succes?Lansează-te în Afaceri cu Franciza SOPHIA home decoration!
https://www.sophia-romania.ro/
Benefici…

Altele, SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii de Support pentru Afaceri


Listat de: Sophi…

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account