Proprietarul unei scoli internationale cu activitate de 3 ani, cauta partener de afaceri interesat sa investeasca in extinderea afacerii prin deschiderea unui al doilea sediu in zona de nord a Bucurestiului

Valoarea Propunerii (EUR): 100.000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Scoala existenta functioneaza de 3 ani  in zona metropolitana a Bucurestiului, dupa un sistem recunoscut pe plan international cu programe educationale pre-scolare, primare si gimnaziale in limba engleza, timp in care modelul de business a fost perfectionat si validat de piata.

Afacerea a crescut organic, inclusiv pe timpul pandemiei, activitatile educationale continuand atat in locatie cat si prin platformele online.

Exista oportunitatea extinderii afacerii prin deschiderea unui al doilea sediu in zona de Nord a Bucurestiului, sens in care proprietarul scolii existente organizeaza un proces de selectie a unui partener de afaceri dispus sa investeasca in deschiderea acestuia.

Partenerii interesati pentru a investi intr-un business in educatie, intr-o scoala internationala in Bucuresti, trebuie sa ia in considerare urmatoarele elemente:

–         Investitia initiala pe care trebuie sa o faca este de aproximativ 25,000 Euro necesara pentru amenajarea spatiului in conformitate cu standardele internationale. Spatiul necesar pentru demararea unei asemenea afaceri, este cuprins intre 150 – 300 mp in functie de cate programe educationale se doresc a fi implementate (gradinita, scoala primara, si mai tarziu gimnaziu, middle-school, high-school).

–         Bugetul necesar pentru asigurarea functionarii primului an, este de aproximativ 75,000 Euro si include salariile personalului, chiria si utilitatile aferente spatiului, actiunile de marketing pentru atragerea de elevi;

Nu se percepe taxa initiala de transfer de know-how.

Proprietarul scolii existente poate acorda asistenta atat pentru selectia locatiei, a proiectului de amenajare, a alegerii dotarilor necesare desfasurarii activitatilor, in selectia si pregatirea personalului, cat si pe partea de management si marketing.

Business planul si detaliile specifice organizarii afacerii vor fi furnizate celor interesati de aceasta oportunitate de afaceri dupa semnarea acordului de confidentialitate.

 

Partile interesate sa investeasca intr-o afacere in educatie / scoala internationala, sunt invitate sa isi comunice intentia prin formularul de contact sau prin email [email protected] , telefon 0212665677.

 

Interesul de afaceri:

Sell the Business

Strategic Partnership : , ,

Sell Franchize

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Motivul principal al Vanzarii: Retragere pe motiv de varsta

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania,

Domeniul de activitate EDUCATIE


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Vand afacere la cheie Focsani / Vrancea cu posibilitate de relocare. Are in dotare tehnologie de ultima generatie, interactiva cu softuri engleza (…

EDUCATIE, Gradinite


Listat de: sonea…

Detin un spatiu in zona CCIR pasaj Mărășești Bucuresti.

Suprafața 160 m.p. parter stradal, 160 demisol, 600 m.p. curte interioară.  N…

DIVERTISMENT, EDUCATIE, ENERGIE si UTILITATI, FINANTE si ASIGURARI, GUVERNAMENTAL, Investitii si Dezvoltari Imobiliare, REAL ESTATE, SERVICII PENTRU AFACERI, TELECOMUNICATII


Listat de: zahar…

Căutăm parteneri, pentru comercializarea,distribuirea jucăriilor din lemn in România cit și internațional. Jucăriile sint realizate foarte c…

BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / En-gros, EDUCATIE, Gradinite, Productie


Listat de: MarcT…

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account