Propunere de colaborare productie confectii textile

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Suntem o mică unitate de producție confecții textile, dezvoltată printr-un start-up în cadrul unui proiect pe Programul Operațional Capital Uman, având 4 angajați. Toate utilajele și dotările sunt noi. Deținem mașini de cusut marca JUKI, toate de ultimă generație (trei mașini de cusut lineare, un triplock, un uberdeck, o mașină de făcut butoniere, o mașină de cusut nasturi și o mașină de cusut cheițe).

Toate angajatele noastre (4 femei) au experiență de minimum 15 ani în confecții de articole de îmbrăcăminte , toate având pregătire pentru efectuarea tuturor operațiilor necesare într-o astfel de unitate, începând cu realizarea de tipare (după foto, după schițe, după model, după măsurătoare), croit, cusut, control de calitate, călcat, ambalat etc., la calitate de top.

Suntem disponibili pentru executarea de comenzi de serie mică (25 – 50 de produse) dar și de serie mare (peste 100 de produse) din tot ce înseamnă produse ce se realizează prin coasere, în timpi rezonabili și la cea mai înaltă calitate. Producem, de asemenea, și unicate, pe bază de comandă, cu două probe, la sediul firmei (rochii de ocazie și de mireasă, haine de ocazie pentru bărbați și copii etc).

Așteptăm propuneri de colaborare pe adresele de e-mail: [email protected] și [email protected] sau [email protected] De asemenea, ne puteți contacta telefonic la numerele: 0745.021.776 – Iosif și 0743.583.511 – Claudiu

 

Interesul de afaceri:

Sell Goods / Services

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Tara:: Romania,


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare

 


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
VAND FIRMA PRODUCTIE LENJERIE INTIMA

Producator lenjerie intima, brand foarte cunscut pe piata, distributie nationala, site, parteneri comerciali stabili si seriosi. Retea de clienti eligibili creata in ani de zile in aproape toate or…

Catal…
Urgent!!! Vand afacere magazin online

Vand afacere magazin online cu haine outlet de la marile branduri. Site-ul este complet functional, se vinde cu stoc de marfa de la Bershka, Reserved, Stradivarius etc.
Site-ul are zilnic viz…

Nasta…
Cautare francizor / distribuitor / partener afaceri in România

Cautam parteneri de afaceri, distribuitor, francizor in toate orașele din Romania.

Domeniul este Home Deco, companie din SUA, cu activitate de mai bine de 20 de ani peste ocean, in…

Luman…
Vanzare curatatorie ecologică Pitesti

Aceasta curățătorie funcționează de 10 ani, este una dintre cele mai cunoscute din oraș, in special de către hoteluri și restaurante. Curățătoria ecologică este situată intr-o zona apr…

Manea…
Salon Tinute de ceremonii

Local Business For Sale

Salon tinute de ceremonii – Rochii de mireasa, costume barbatesti. Societate infiintata in 2013, activitate inceputa in Martie 2014.

Beneficii – Va…

cylvo…

Propuneri si Parteneri de Afaceri potriviti Solicitarii de mai sus:

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account