Restaurant de vanzare la cheie, cu terasa, situat in Bucuresti intr-o locatie centrala si cu potential. Investitie ce poate fi amortizata in maxim 1 an!

Valoarea Propunerii (EUR): 25000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Restaurantul de vanzare in Bucuresti se preda la cheie, functioneaza de mai bine de 7 ani, cu o crestere si dezvoltare pe mai multe zone de business: catering, locatie evenimente, organizare evenimente, targuri, produse artizanale.

Locatia restaurantului se afla in centrul Capitalei si dispune de un vad foarte bun – aflandu-se la intersectia unor zone importante de business. Dispune de 2 sali in interior si o terasa acoperita, cu o capacitate totala de 150 de locuri.

Este o afacere stabila si care are o comunitate de clienti de calitate, cu un grad de fidelitate foarte ridicat.

Cifra de afaceri pe anul 2018 este de aproximativ 2.000.000 de lei, cu un profit de 343.000 de lei.

Anul 2019 aduce o crestere de 15%  fata de 2018.

Numarul de angajati este de 10.

Suprafata locatiei este de 325 mp, cu o chirie de 2500 de euro nepurtatoare de tva.

Chiria locatiei a fost 2.500 euro, ne purtotoare de tva, proprietarul spatiului fiind deschis la negocieri pentru urmatoarea perioada. Toate dotarile locatiei ii apartin proprietarului spatiului

Clientii afacerii sunt atat persoanele fizice care vin sa serveasca masa si sau comanda pentru evenimente private, cat si clienti persoane juridice pentru evenimente corporate in locatie – sali de evenimente sau locatii alese, si evenimente festive in locatia restaurantului si in alte locatii.

Restaurantul a functionat in toata aceasta perioada de restrictii in varianta de delivery si takeaway, fiind stabilite colaborari cu toate platformele de livrari cat si prin site-ul propriu. Avem doua pagini de Facebook proprii, pagina de Instagram, Youtube si Linkdin

Serviciile restaurantului de vanzare:

  • Catering: meniul zilei, platouri (varietate foarte mare si posibilitatea personalizarii acestora), bufet suedez, platouri sau comenzi speciale.
  • Organizare evenimente – in propria locatie sau in alta locatie aleasa de clienti, oferind si servicii de inchiriere logistica, personal, muzica, decor si entertainment.
  • Cadouri corporate – de la cele artizanale – produse proprii sau de la colaboratori, dulceata, cozonac, prajituri traditionale, vin de mure sau produse de bacanie – eticheta putand fi personalizata cu logo-ul clientilor, unele produse se pot face si in varianta fara zahar, pana la acele cosuri cadou cu produse clasice
  • Locatie evenimente: conferinte, lansari de produs, team building-uri, business brunch, spectacole de teatru sau seminarii (sala dotata cu videoproiector, flipchart si sistem audio centralizat)
  • Ateliere si workshop-uri de gatit sau creatie

Motivul vanzarii este dezvoltarea unei noi linii de business la care proprietarul doreste sa se dedice exclusiv in urmatoarea perioada.

Ce se vinde:

  • Numele si brand-ul – pe piata de 7 ani, in continua crestere si dezvoltare organica
  • Baza de clienti
  • Site-ul afacerii si pagina de facebook
  • Knowhow-ul, organizarea, procedurile, structura si organizarea business-ului bine pusa la punct, licentele programelor
  • Relatiile de angajare cu personalul si furnizorii

Restaurantul a fost creat ca si loc unde se regaseste mancare apropiata de cea de acasa, cu atentie catre gatit sanatos si ingrediente cat mai proaspete, cu preparate cu si fara carne. Au fost organizate sa fie cat mai accesibile din punct de vedere logistic (delivery, take away si in locatie), gata pregatite si gata de servire in cateva minute, si financiar prin meniurile economice. Este un business dinamic care necesita implicare activa sau angajarea unei echipe de management de specialitate.

Actualul proprietar prefera ca cel care va prelua afacerea sa aiba experienta in sectorul horeca pentru ca este necesara o cunoastere a provocarilor domeniului. Este un domeniu frumos cu multe beneficii si satisfactii atat financiare cat si profesionale.

Pretul afacerii de 25.000 euro negociabil in functie de rapiditatea efectuarii tranzactiei.

Partile interesate de aceasta afacere de vanzare, sunt rugate sa isi manifeste interesul la numarul de telefon 021.266.56.77, adresa de email [email protected] sau direct prin formularul on-line. Veti fi contactat de un broker de afaceri RBE Connect.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Restaurant, Restaurante

Motivul principal al Vanzarii: Interest for other Business

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania, Bucuresti

Domeniul de activitate Cafenele, Restaurante, TURISM si HORECA


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Vand Afacere de tip Fast Food ,in desfasurare ,echipamente profesionale !

TURISM si HORECA


Listat de: Bibi

buna seara ,Sunt Cristian Ciobanu si detin un bistro mic cochet,atmosfera boema 40 locuri indoor si 6 mese exterior.meniu variat ,bazat pe produse …

Baruri si Pub-uri, TURISM si HORECA


Listat de: fumde…

Vând afacere autoservire program start-up nation deschisă in anul 2018.Posibilitate relocare in alt oraș!Afacerea a terminat exercițiul financi…

Restaurante, TURISM si HORECA


Listat de: Apeti…

Vand Fast food la cheie in Constanta.

Este vorba despre un proiect start-up implementat deja de care nu ma mai pot ocupa.

Este deschi…

TURISM si HORECA


Listat de: AncaM…

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account