Restaurant profitabil de vanzare in centrul Capitalei, intr-o zona cu vad foarte bun! Investitie ce poate fi amortizata in primul an!

, , , , , , , , , , ,

Valoarea Propunerii (EUR): 110000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Restaurantul de vanzare in Bucuresti se preda la cheie, functioneaza de mai bine de 6 ani, cu o crestere si dezvoltare pe mai multe zone de business: catering, locatie evenimente, organizare evenimente, targuri, produse artizanale.

Locatia restaurantului se afla in centrul Capitalei si dispune de un vad foarte bun – aflandu-se la intersectia unor zone importante de business. Dispune de 2 sali in interior si o terasa acoperita, cu o capacitate totala de 150 de locuri.

Este o afacere stabila si care dispune de o comunitate de clienti de calitate, cu un grad de fidelitate foarte ridicat.

Cifra de afaceri a anului trecut este aproximativ 2.000.000 de lei, cu un profit de 443.000 de lei.

Anul 2019 aduce o crestere de 15% pana in momentul de fata.

Numarul de angajati este de 12.

Active: utilaje evaluate la 80.000 de lei

Suprafata locatiei este de 325 mp, cu o chirie de 2500 de euro nepurtatoare de tva.

Clientii afacerii sunt atat persoanele fizice care vin sa serveasca masa si sau comanda pentru evenimente private, cat si clienti persoane juridice pentru evenimente corporate in locatie – sali de evenimente sau locatii alese, si evenimente festive in locatia restaurantului si in alte locatii.

Serviciile restaurantului de vanzare:

 • Catering: meniul zilei, platouri (varietate foarte mare si posibilitatea personalizarii acestora), bufet suedez, platouri sau comenzi speciale.
 • Organizare evenimente – in propria locatie sau in alta locatie aleasa de clienti, oferind si servicii de inchiriere logistica, personal, muzica, decor si entertainment.
 • Cadouri corporate – de la cele artizanale - produse proprii sau de la colaboratori, dulceata, cozonac, prajituri traditionale, vin de mure sau produse de bacanie – eticheta putand fi personalizata cu logo-ul clientilor, unele produse se pot face si in varianta fara zahar, pana la acele cosuri cadou cu produse clasice
 • Locatie evenimente: conferinte, lansari de produs, team building-uri, business brunch, spectacole de teatru sau seminarii (sala dotata cu videoproiector, flipchart si sistem audio centralizat)
 • Ateliere si workshop-uri de gatit sau creatie

Motivul vanzarii este dezvoltarea unei noi linii de business la care proprietarul doreste sa se dedice exclusiv in urmatoarea perioada.

Ce se vinde:

 • Numele si brand-ul – pe piata de 6 ani, in continua crestere si dezvoltare organica
 • Baza de clienti
 • Site-ul afacerii si pagina de facebook
 • Knowhow-ul, organizarea, procedurile, structura si organizarea business-ului bine pusa la punct, licentele programelor
 • O parte din utilaje
 • Contractul de inchiriere valabil pana in anul 2020, cu posibilitatea prelungirii
 • Relatiile de angajare cu personalul si furnizorii

Restaurantul a fost creat ca si loc unde se regaseste mancare apropiata de cea de acasa, cu atentie catre gatit sanatos si ingrediente cat mai proaspete, cu preparate cu si fara carne. Au fost organizate sa fie cat mai accesibile din punct de vedere logistic (delivery, take away si in locatie), gata pregatite si gata de servire in cateva minute, si financiar prin meniurile economice. Este un business dinamic care necesita implicare activa sau angajarea unei echipe de management de specialitate.

Actualul proprietar prefera ca cel care va prelua afacerea sa aiba experienta in sectorul horeca pentru ca este necesara o cunoastere a provocarilor domeniului. Este un domeniu frumos cu multe beneficii si satisfactii atat financiare cat si profesionale.

Pretul afacerii de 110.000 euro negociabil in functie de rapiditatea efectuarii tranzactiei.

Partile interesate de aceasta oportunitate de afacere, sunt invitate sa ne scrie prin email la andrei.cioroianu@rbe.ro sau direct prin intermediul formularului.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Growing

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Restaurant

Motivul principal al Vanzarii: Interest for other Business

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania, Bucuresti

Domeniul de activitate Restaurante, TURISM si HORECA


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat You need to be logged-in to see the Business Proposal Presentations and Videos


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Vand pensiune jud Buzau
 • Vand pensiune in jud Buzau,situata intr-o zona turistica descoperita nu de foarte mult timp,Tara Luanei.Numeroase obiective turistice sunt in apropiere,iar pentru turisti le stau la dispoziti…
Elena…
De vânzare brand SMOOTERIA împreună cu activele

Se vinde afacerea SMOOTERIA împreună cu toate activele , preluare societate. Domeniul de activitate este producția de fresuri, smoothieuri, salate, healthy food, cafenea, la cheie. Se poate ampl…

crist…
Restaurant de vanzare in zona Dorobanti

 

Ce vand eu:

 • Numele si brandul -  e pe piata de 6 ani , e in continua crestere si dezvoltare organica
 • Pozitia – zona Dorobanti
 • Vadul deja format
diana…
Vand pensiune + restaurant

Vand pensiune turistica 16 camere cu restaurant 60 locuri+terasa si sala de relaxare, dispuse pe un teren de 1500mp, intr-o zona deosebita in jud Brasov, la 7 km de Catelul Bran. Locatia este clasi…

Paul …
PUB, Bucuresti

Caut partener cu know how in domeniu pentru dezvoltarea sau preluarea totala sau partiala a unui pub din zona Calea Vacaresti, Bucuresti.

Sunt autorizatiile obtinute (negatie ISU, mediu, dsv…

Nicu

Propuneri si Parteneri de Afaceri recomandati ca fiind deja potriviti Solicitarii de mai sus:©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account