Cumpara un business unic cu suflet, personalitate si vechime, la cheie: Ideal ca afacere de familie

, , , , , , ,

Valoarea Propunerii (EUR): 65.000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Domeniul de activitate al afacerii la cheie de vanzare: cursuri de gatit online si offline, gastronomie, Servicii, dezvoltare personala

1. Principalele puncte de interes ale afacerii de vanzare:

 • Vechime pe piata: 10 ani
 • Comunitate reala si pasionata crescuta in 10 ani – Brand cu notorietate pentru nișa de activitate, si marca inregistrata
 • Locatie amenajata si utilata complet interior si gradina
 • Prezenta online consistenta inclusiv in perioada actuala, cu postari zilnice: website, pagina
 • Facebook crescuta organic aprox. 9.000 fani, Instagram, Youtube cu continut in productie proprie
 • Afacere activa, predata ’la cheie’: brand, spatiu, dotari, mobilier, echipamente, know-how, portofoliu clienti

2. PORTOFOLIUL DE SERVICII (2009-2020)

 • Cursuri de gatit recreative pentru adulti si copii – din anul 2009 si pana acum am sustinutpeste 1000 de cursuri de gatit pentru pasionati si ateliere culinare pentru copii, cu frecventa saptamanala. Cursurile si atelierele deschise publicului sunt postate pe website ce permite achizitionarea online, plata cu card a locurilor la curs.
 • Cursuri de gatit ONLINE – pe perioada cauzata de pandemia Covid-19, cursurile de gatit s-au mutat online, sustinute prin platfoma Zoom, astfel ca pot participa un numar nelimitat de oameni din orice colt al lumii. Va fi un serviciu pe care il mentinem si dupa pandemie si care are un mare potential de crestere.

EVENIMENTE CORPORATE:

 • Team-cooking (activitate de team-building culinar pentru echipe- facem asta din 2010)
 • Petreceri ale companiei
 • Cine/pranz privat

 

EVENIMENTE PERSONALE

 • Petreceri de botez si nunta mici, ‘altfel’ (35 de persoane asezate in interior si 60 in gradina)
 • Petreceri pentru copii (interior si in gradina)
 • Aniversari in regim exclusiv (intreaga locatie la dispozitie, live cooking)

 

INCHIRIEREA LOCATIEI

 • pentru reclame si filmari
 • pentru cursuri/ateliere sustinute de traineri externi
 • Dotari spatiu
 • Afacerea de vanzare isi desfasoara activitatea intr-o casa boiereasca situata in zona centrala a Bucurestiului, inchiriata si amenajata – utitata complet pentru activitatea curenta (in regim privat, cu circuit inchis).
 • Bucatarie de curs open-space utilata complet cu mobilier unicat, lucrat manual
 • Zone de dining si bar utilate complet
 • Spalatorie de vase si spatiu de depozitare frigidere, echipamente si vesela auxiliara
 • Etaj: apartament de locuit
 • Mansarda amenajata open-space pentru intalniri sau loc de joaca pentru copii
 • Foisor si gradina cu bucatarie de vara amenajata (apa curenta, mobilier de lucru, gratar american cu afumatoare), multa verdeata.

4. Administrativ/Financiar
Chiria spatiului este foarte rezonabila, ramanand la acelasi nivel cu acum 6 ani (data la care am preluat spatiul) pentru ca am adus imbunatatiri substantiale spatiului si avem o relatie buna cu proprietarul.
Mixul de servicii la care am ajuns in ultimii doi ani dupa ce am inceput sa facem si petreceri de botez si nunta face ca venitul sa fie distribuit uniform pe parcursul anului astfel: toamna/iarna: team-building/evenimente corporate + cursuri de gatit + petreceri pentru copii in interior. Primavara/vara: la serviciile initiale se adauga petrecerile de botez si nunta in gradina cu care am reusit (in numai doi ani) sa avem ocupat fiecare weekend din mai si pana la inceput de octombie. Din pacate in 4 persoane nu putem face fata la botez/nunta atata sambata cat si duminica, deci avem cate un eveniment de acest fel pe saptamana.
ANGAJATI: Activitatea cu serviciile descrise mai sus a fost sustinuta de owner implicat 100% impreuna cu 3 angajati. Pentru cursurile/atelierele de gatit/ team-building culinar colaboram cu 3 bucatari externi ce detin fiecare societati comerciale si cu care am dezvoltat o relatie de incredere de-a lungul timpului.
VENITURI: Cele mai profitabile luni ale anului: mai, iunie, iulie, septembrie (venituri de aprox. 22.000 Euro/lunar, Profit aprox. 15.500 Euro/lunar preponderent din petreceri de botez si nunta) si noiembrie, decembrie (venituri de aprox. 15.800 Euro/luna, Profit aprox. 5.000 Euro/lunar – preponderent din evenimente corporate si cursuri). Cele mai slabe luni ale anului: ianuarie, februarie, august (profitul aprox. 1.000 Euro/luna). Profit mediu lunar estimat in configuratia actuala de servicii: 5.704 Euro/luna. Recuperarea investitiei este posibila in 13 luni considerand un profit de 5.000 Euro/ lunar.

5. Posibilitate de dezvoltare servicii:
Locatia este amenajata conform normelor legislative in vigoare (amenajare spatiu si flux tehnologic) pentru activitatea de bistro/restaurant si bar/cafenea, desi nu a functionat niciodata ca si locatie de alimentatie publica, ci doar in regim privat, pentru cursuri, ateliere si evenimente private.
Bistro / Restaurant cu terasa si gradina (exista spatiu pentru frigidere, locatia avand si doua subsoluri) – Ideal pentru a spori considerabil veniturile sa se deschida un bistro care sa functioneze armonios cu evenimentele private si cursurile de gatit, fiind un mijloc extraordinar de promovare incrucisata a mixului de servicii.
Atingerea unei audiente globale prin cursurile de gatit online ce pot fi accesate in de romani de pretutindeni, fara numar maxim de participanti.

6. Pret de vanzare al afacerii la cheie: 65.000 Euro sau echivalentul in RON la cursul BNR din data plății
Se transfera afacerea (brand, locatie, amenajari, echipamente, vesela, prezenta online), nu se vind partile sociale ale societatii care opereaza actualmente business-ul.
Motivul vanzarii: ownerul si fondatorul afacerii se muta din tara pentru un nou proiect.

Partile interesate de aceasta oportunitate de achizitie – investitie, sunt invitate sa isi manifeste interesul prin formularul de contact sau sa ne contacteze telefonic 0212665677 sau prin email [email protected]

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Restaurant

Motivul principal al Vanzarii: Relocation

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania, Bucuresti

Domeniul de activitate Restaurante, TURISM si HORECA


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare

 


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Vand agentie de turism in Bucuresti

Ofer spre vanzare agentie de turism turoperatoare in Bucuresti, activa, profitabila, cu portofoliu de clienti, site, mobilier, logistica, materiale de lucru, informatii confidentiale despre afacere…

Anca …
Vanzare teren DN 22C Constanta-Bucuresti

De vanzare teren 50 000 mp situat in apropierea orasului Constanta, pretabil pentru construire case, camin batrani, arhiva, depozite (storage,frig,etc), hale logistica, parc fotovoltaic (teren inso…

Lucia…
Vand 2 branduri (restaurant si catering) sub aceasi firma, pozitie ideala, vad asigurat

Vand restaurant situat in Piata Unirii din Timisoara, functional cu 70 locuri interior si 100 pe terasa, cu clientela formata, care prezinta 2 mari beneficii:

1. Restaurantul de vanzare are …

Anca.…
Caut partener/investitor afacere – ROI 5-7 luni

Salutare,

Doresc sa gasesc un investitor pentru afacerea Centru de inchirieri trotinete, scutere electrice, si atv-uri, pentru zona Constanta. Inchirieri de tip door to door, sistem unic in …

Aleca…
Restaurant de vanzare in centrul vechi din Sibiu

Restaurantul este situat în zona centrală a oraşului, centrul vechi şi este îndrăgit atât de localnici cât şi de turişti, fiind situat pe primele locuri în topul restaurantelor de pe Tri…

andas…

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account