Afacere profitabila specializata in vanzarea de rochii de mireasa, cauta partener care sa investeasca in cresterea afacerii

, , , , , , , , , ,

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Firma al carui asociat cauta partener de afaceri / investitor pentru dezvoltarea business-ului, este reprezentantul exclusiv pentru Romania a doua branduri mondiale de rochii de mireasa – importante pe plan international si deja consacrate si pe piata romaneasca. Produsele vandute sunt: rochii de mireasa, bijuterii si accesorii de nunta.

Solicitarea principala a actualului proprietar este de a atrage un partener de afaceri dispus sa cumpere parti sociale.

Ulterior pentru dezvoltarea afacerii / salonului de rochii de mireasa si automat pentru majorarea profitului, va mai fi necesara o investitie de 50,000 – 60,000 Euro (investitie care va fi suportata proportional  cu procentele pe care fiecare din proprietari le are in afacere).

Chiar daca optiunea principala nu este vanzarea integrala a afacerii, aceasta oportunitate nu este exclusa din discutia cu eventuali investitori interesati de preluarea integrala sau partiala a afacerii – inclusiv a pachetului majoritar.

Afacerea functioneaza de peste 8 ani, este organizata in Bucuresti sub forma unui salon de vanzare rochii de mireasa, care are in componenta si un showroom de prezentare – proba si atelier de croitorie (de finisaj). Rochiile de mireasa sunt importate, situandu-se din perspectiva calitate-pret in clasa de calitate medium-high raportate la piata romaneasca.

Clientela acestui salon de rochii de mireasa de vanzare este in principal din Romania, dar ca semn al aprecierii pentru brand si calitate-pret, exista clienti si din afara tarii.

Fiind o afacere in domeniul fashion, exista doua colectii noi pe an care improspateaza gama de produse.

Cifra de afaceri anuala este de aproximativ 500,000 Euro, cu o marja a profitului intre 25 – 30%.

Afacerea se afla pe un trend crescator, clientela fiind generata in principal prin pagina de facebook care are un numar foarte mare de like-uri si follow-eri, dobandit ca urmare a activitatilor de promovare desfasurate in cei 10 ani de la infiintare. Un rol important in succesul afacerii il au atat brandurile internationale ale rochiilor de mireasa vandute, cat si cresterea brandului pe piata locala prin seriozitate, profesionalism , calitate vs pret.

Firma are participari numeroase la targurile de profil, a investit si investeste in continuare in cresterea brandului si realizarea unei imagini foarte bune pe piata. Potentialilor investitori real interesati, le vom furniza dupa semnarea acordului de confidentialitate si neocolire, poze, videoclipuri si detalii legate de brand si afacere.

Actualul proprietar (afacere de familie) are in plan dezvoltarea afacerii si in alte orase precum Timisoara si Iasi .

Potentialul de dezvoltare in acelasi format, ar presupune diversificarea gamei de produse cu rochii de seara, pantofi dar si cu articole vestimentare barbatesti.

Cu aceasta investitie, afacerea de vanzare rochii de mireasa si accesorii ar putea creste considerabil, ajungand pana la o marja a profitului de 30 – 35%.

Firma isi desfasoara activitatea in prezent intr-un spatiu inchiriat in Bucuresti, re-amenajat recent dupa un design modern pe masura brandurilor internationale reprezentate. Contractul de inchiriere este in conditii bune, asigura stabilitatea afacerii si permite dezvoltarea acesteia in respectiva locatie.

In plus, afacerea poate creste prin adaugarea de noi brand-uri astfel incat baza de clienti sa poata fi extinsa si catre alte segmente de piata.

Partile interesate de aceasta oportunitate de afacere, sunt invitate sa ne scrie prin email la [email protected] sau direct prin intermediul formularului.

 

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Obtinere Finantare : , Private Equity, ,

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Salon Rochii de Mireasa

Motivul principal al Vanzarii: Motive personale

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania, Bucuresti

Domeniul de activitate BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare

 


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Vanzare spatiu comercial profitabil si complet utilat cu activitate in domeniul alimentatiei publice (supermarket)

In spatiul comercial de vanzare, in suprafata de 126 mp, se desfasoara in prezent activitatea de supermarket cu 4 angajati, acesta fiind complet utilat si avand stocul de marfa aferent (in valoare …

Andre…
VAND FIRMA PRODUCTIE LENJERIE INTIMA

Producator lenjerie intima, brand foarte cunscut pe piata, distributie nationala, site, parteneri comerciali stabili si seriosi. Retea de clienti eligibili creata in ani de zile in aproape toate or…

Catal…
Urgent!!! Vand afacere magazin online

Vand afacere magazin online cu haine outlet de la marile branduri. Site-ul este complet functional, se vinde cu stoc de marfa de la Bershka, Reserved, Stradivarius etc.
Site-ul are zilnic viz…

Nasta…
Cautare francizor / distribuitor / partener afaceri in România

Cautam parteneri de afaceri, distribuitor, francizor in toate orașele din Romania.

Domeniul este Home Deco, companie din SUA, cu activitate de mai bine de 20 de ani peste ocean, in…

Luman…
Vanzare curatatorie ecologică Pitesti

Aceasta curățătorie funcționează de 10 ani, este una dintre cele mai cunoscute din oraș, in special de către hoteluri și restaurante. Curățătoria ecologică este situată intr-o zona apr…

Manea…

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account