Afacere in industria de fashion cu vanzari inclusiv prin magazinul online, cauta partener de afaceri

, , , , , , , , , ,

Valoarea Propunerii (EUR): 150000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Firma al carei asociat cauta partener de afaceri / investitor pentru dezvoltarea si diversificarea business-ului, este reprezentantul exclusiv pentru Romania a doua branduri mondiale de rochii de mireasa – importante pe plan international si deja consacrate si pe piata romaneasca. Produsele vandute sunt: rochii de mireasa, bijuterii si accesorii.

Solicitarea principala a actualului proprietar este de a atrage un partener de afaceri dispus sa cumpere parti sociale.

Potentialul de dezvoltare in acelasi format completat cu vanzarea prin magazinul online, ar presupune diversificarea gamei de produse cu rochii de seara, pantofi dar si cu articole vestimentare barbatesti.

Chiar daca optiunea principala nu este vanzarea integrala a afacerii, aceasta oportunitate nu este exclusa din discutia cu eventuali investitori interesati de preluarea integrala sau partiala a afacerii – inclusiv a pachetului majoritar.

Afacerea functioneaza de peste 8 ani, este organizata in Bucuresti sub forma unui salon de vanzare rochii de mireasa, care are in componenta si un showroom de prezentare – proba si atelier de croitorie (de finisaj). Rochiile de mireasa sunt importate, situandu-se din perspectiva calitate-pret in clasa de calitate medium-high raportate la piata romaneasca.

Vanzarea produselor se realizeaza si prin magazinul online.

Clientela acestui salon de rochii de mireasa de vanzare este in principal din Romania, dar ca semn al aprecierii pentru brand si calitate-pret, exista clienti si din afara tarii.

Fiind o afacere in domeniul fashion, exista doua colectii noi pe an care improspateaza gama de produse.

Cifra de afaceri anuala este de aproximativ 500,000 Euro, cu o marja a profitului intre 25 – 30%.

Afacerea se afla pe un trend crescator, clientela fiind generata in principal prin pagina de facebook care are un numar foarte mare de like-uri si follow-eri, dobandit ca urmare a activitatilor de promovare desfasurate in cei 10 ani de la infiintare. Un rol important in succesul afacerii il au atat brandurile internationale ale rochiilor de mireasa vandute, cat si cresterea brandului pe piata locala prin seriozitate, profesionalism , calitate vs pret.

Firma are participari numeroase la targurile de profil, a investit si investeste in continuare in cresterea brandului si realizarea unei imagini foarte bune pe piata. Potentialilor investitori real interesati, le vom furniza dupa semnarea acordului de confidentialitate si neocolire, poze, videoclipuri si detalii legate de brand si afacere.

Actualul proprietar (afacere de familie) are in plan dezvoltarea afacerii si in alte orase precum Timisoara si Iasi.

Firma isi desfasoara activitatea in prezent intr-un spatiu inchiriat in Bucuresti, re-amenajat recent dupa un design modern pe masura brandurilor internationale reprezentate. Contractul de inchiriere este in conditii bune, asigura stabilitatea afacerii si permite dezvoltarea acesteia in respectiva locatie.

In plus, afacerea poate creste prin adaugarea de noi brand-uri astfel incat baza de clienti sa poata fi extinsa si catre alte segmente de piata.

Actualii proprietari solicita o investitie de 150.000 Euro pentru a vinde din partile sociale (procentele vor fi negociate), iar o parte din aceasta suma urmand a fi investita in afacere.

Partile interesate de aceasta oportunitate de afacere, sunt invitate sa ne scrie prin email la [email protected] sau direct prin intermediul formularului.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Obtinere Finantare : , Private Equity, ,

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Salon Rochii de Mireasa

Motivul principal al Vanzarii: Motive personale

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania, Bucuresti

Domeniul de activitate BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare

 


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Firma cu experienta de peste 10 ani in domeniul confectiilor textile tricotate, cauta parteneri de afaceri

Firma isi desfasoara activitatea in sistem lohn, pentru branduri recunoscute pe plan international precum Benetton, Valentino, Paris Hilton, Burberry, Max Mara,Tomax (articole copii), Escorpion, Za…

Valen…
De vanzare fabrica de productie pahare, capace, ambalaje pentru medicamente, caserole din carton – hartie, plastic din materiale biodegradabile (granule / fulgi)

Fabrica de vanzare este amplasata in zona industriala a orasului Craiova, pe un teren in suprafata de 964 mp. Hala de productie P+1 este in suprafata construita de 565 mp.

A…

Valen…
Caut investitor afacere printare și modelare 3D

Sunt în căutarea unui investitor pentru a deschide o afacere.

In momentul de față afacerea este la nivel de idee.

Ideea de afacere pe care o am se referă la modelarea și printar…

Danie…
Caut asociat care sa investeasca 250,000 Euro pentru cofinanțarea unui proiect european aprobat pe măsura POR 2.2. Valoarea proiectului este de 1 milion euro

Prin proiectul aprobat, este prevazuta construcția unei hale industriale și achiziționarea de echipamente pentru fabricarea de pungi, saci, sacoșe din material biodegradabil, destinate in speci…

Valen…
Vanzare firma bijuterii – 20 ani vechime

OFERTA

Oferta vanzare firma SC Bijuteris AS SRL.

Locatie: Brasov, Mag. Star, parter,

Website: https://www.bijuteria-as.ro/

Avand in vedere ve…

bijut…

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account