Afacere profitabila specializata in vanzarea de rochii de mireasa, cauta partener care sa investeasca in cresterea afacerii

, , , , , , , , , ,

Valoarea Propunerii (EUR): 300000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Firma al carui asociat cauta partener de afaceri / investitor pentru dezvoltarea business-ului, este reprezentantul exclusiv pentru Romania a doua branduri mondiale de rochii de mireasa - importante pe plan international si deja consacrate si pe piata romaneasca. Produsele vandute sunt: rochii de mireasa, bijuterii si accesorii de nunta.

Solicitarea principala a actualului proprietar este de a atrage un partener de afaceri dispus sa cumpere parti sociale. Pentru suma de 300,000 Euro se va ceda 49% din partile sociale. Suma minima de care trebuie sa dispuna investitorii interesati sa intre in aceasta afacere, este de 150,000 Euro - numarul de parti sociale urmand a fi negociat.

Ulterior pentru dezvoltarea afacerii / salonului de rochii de mireasa si automat pentru majorarea profitului, va mai fi necesara o investitie de 50,000 - 60,000 Euro (investitie care va fi suportata proportional  cu procentele pe care fiecare din proprietari le are in afacere).

Chiar daca optiunea principala nu este vanzarea integrala a afacerii, aceasta oportunitate nu este exclusa din discutia cu eventuali investitori interesati de preluarea integrala sau partiala a afacerii – inclusiv a pachetului majoritar.

Afacerea functioneaza de peste 8 ani, este organizata in Bucuresti sub forma unui salon de vanzare rochii de mireasa, care are in componenta si un showroom de prezentare - proba si atelier de croitorie (de finisaj). Rochiile de mireasa sunt importate, situandu-se din perspectiva calitate-pret in clasa de calitate medium-high raportate la piata romaneasca.

Clientela acestui salon de rochii de mireasa de vanzare este in principal din Romania, dar ca semn al aprecierii pentru brand si calitate-pret, exista clienti si din afara tarii.

Fiind o afacere in domeniul fashion, exista doua colectii noi pe an care improspateaza gama de produse.

Cifra de afaceri anuala este de aproximativ 500,000 Euro, cu o marja a profitului intre 17 si 20%.

Afacerea se afla pe un trend crescator, clientela fiind generata in principal prin pagina de facebook care are un numar foarte mare de like-uri si follow-eri, dobandit ca urmare a activitatilor de promovare desfasurate in cei 10 ani de la infiintare. Un rol important in succesul afacerii il au atat brandurile internationale ale rochiilor de mireasa vandute, cat si cresterea brandului pe piata locala prin seriozitate, profesionalism , calitate vs pret.

Firma are participari numeroase la targurile de profil, a investit si investeste in continuare in cresterea brandului si realizarea unei imagini foarte bune pe piata. Potentialilor investitori real interesati, le vom furniza dupa semnarea acordului de confidentialitate si neocolire, poze, videoclipuri si detalii legate de brand si afacere.

Actualul proprietar (afacere de familie) are in plan dezvoltarea afacerii si in alte orase precum Timisoara si Iasi .

Potentialul de dezvoltare in acelasi format, ar presupune diversificarea gamei de produse cu rochii de seara, pantofi dar si cu articole vestimentare barbatesti.

Cu aceasta investitie, afacerea de vanzare rochii de mireasa si accesorii ar putea creste considerabil, ajungand pana la o marja a profitului de 28 - 30%.

Firma isi desfasoara activitatea in prezent intr-un spatiu inchiriat in Bucuresti, re-amenajat recent dupa un design modern pe masura brandurilor internationale reprezentate. Contractul de inchiriere este in conditii bune, asigura stabilitatea afacerii si permite dezvoltarea acesteia in respectiva locatie.

In plus, afacerea poate creste prin adaugarea de noi brand-uri astfel incat baza de clienti sa poata fi extinsa si catre alte segmente de piata.

Partile interesate de aceasta oportunitate de afacere, sunt invitate sa ne scrie prin email la andrei.cioroianu@rbe.ro sau direct prin intermediul formularului.

 

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Obtinere Finantare : , Private Equity, ,

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Growing

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Salon Rochii de Mireasa

Motivul principal al Vanzarii: Personal Reasons

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania, Bucuresti

Domeniul de activitate BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat You need to be logged-in to see the Business Proposal Presentations and Videos


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Vanzare fabrica de mobila

Se vinde pachetul majoritar de actiuni al unei societati comerciale din Romania.

Societatea a fost infiintata in anul 1994 si desfasoara activitati economice in domeniul Fabricarea de mobila…

silvi…
Afacere de vanzare

Vand afacere ,în orașul Barlad specializată în importul si distributia de bunuri de uz gospodăresc, bricolaj, feronerie. Deținem spații moderne de depozitare, logistica si suntem prezenti in…

Depoz…
Vanzare franciza Inglot Suceava

Afacerea Inglot se bazeaza pe vanzarea produselor profesionale de make-up si este adresata atat profesionistilor din saloanele de machiaj cat si clientelor interesate de produse premium.
Afac…

AdiGr…
Fabrica de mobila de vanzare (prelucrare a lemnului si productie de mobilier). Afacere profitabila!
Fabrica de mobila de vanzare, este detinuta de o companie romaneasca profitabila cu o activitate neintrerupta de aproape 30 de ani in domeniul prelucrarii lemnului s…
Andre…
SE VINDE AFACERE LA CHEIE CU DOMENIUL PRINCIPAL : PRODUCȚIE AMBALAJE DIN CARTON

ANUNT / EXTRAS MEMORANDUM DE INVESTIȚII

SE VINDE AFACERE LA CHEIE  CU DOMENIUL PRINCIPAL : PRODUCȚIE AMBALAJE DIN CARTON

DOMENIUL SECUNDAR: COMERȚ CU AMBALAJE DIN STICLĂ ȘI PROD…

PNUAU…

Propuneri si Parteneri de Afaceri recomandati ca fiind deja potriviti Solicitarii de mai sus:©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account