Afacere profitabila specializata in vanzarea de rochii de mireasa, cauta partener care sa investeasca in cresterea afacerii

, , , , , , , , , ,

Valoarea Propunerii (EUR): 150000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Firma al carui asociat cauta partener de afaceri / investitor pentru dezvoltarea business-ului, este reprezentantul exclusiv pentru Romania a doua branduri mondiale de rochii de mireasa – importante pe plan international si deja consacrate si pe piata romaneasca. Produsele vandute sunt: rochii de mireasa, bijuterii si accesorii de nunta.

Solicitarea principala a actualului proprietar este de a atrage un partener de afaceri dispus sa cumpere parti sociale. Suma minima de care trebuie sa dispuna investitorii interesati sa intre in aceasta afacere, este de 150,000 Euro – numarul de parti sociale urmand a fi negociat.

Ulterior pentru dezvoltarea afacerii / salonului de rochii de mireasa si automat pentru majorarea profitului, va mai fi necesara o investitie de 50,000 – 60,000 Euro (investitie care va fi suportata proportional  cu procentele pe care fiecare din proprietari le are in afacere).

Chiar daca optiunea principala nu este vanzarea integrala a afacerii, aceasta oportunitate nu este exclusa din discutia cu eventuali investitori interesati de preluarea integrala sau partiala a afacerii – inclusiv a pachetului majoritar.

Afacerea functioneaza de peste 8 ani, este organizata in Bucuresti sub forma unui salon de vanzare rochii de mireasa, care are in componenta si un showroom de prezentare – proba si atelier de croitorie (de finisaj). Rochiile de mireasa sunt importate, situandu-se din perspectiva calitate-pret in clasa de calitate medium-high raportate la piata romaneasca.

Clientela acestui salon de rochii de mireasa de vanzare este in principal din Romania, dar ca semn al aprecierii pentru brand si calitate-pret, exista clienti si din afara tarii.

Fiind o afacere in domeniul fashion, exista doua colectii noi pe an care improspateaza gama de produse.

Cifra de afaceri anuala este de aproximativ 500,000 Euro, cu o marja a profitului intre 17 si 20%.

Afacerea se afla pe un trend crescator, clientela fiind generata in principal prin pagina de facebook care are un numar foarte mare de like-uri si follow-eri, dobandit ca urmare a activitatilor de promovare desfasurate in cei 10 ani de la infiintare. Un rol important in succesul afacerii il au atat brandurile internationale ale rochiilor de mireasa vandute, cat si cresterea brandului pe piata locala prin seriozitate, profesionalism , calitate vs pret.

Firma are participari numeroase la targurile de profil, a investit si investeste in continuare in cresterea brandului si realizarea unei imagini foarte bune pe piata. Potentialilor investitori real interesati, le vom furniza dupa semnarea acordului de confidentialitate si neocolire, poze, videoclipuri si detalii legate de brand si afacere.

Actualul proprietar (afacere de familie) are in plan dezvoltarea afacerii si in alte orase precum Timisoara si Iasi .

Potentialul de dezvoltare in acelasi format, ar presupune diversificarea gamei de produse cu rochii de seara, pantofi dar si cu articole vestimentare barbatesti.

Cu aceasta investitie, afacerea de vanzare rochii de mireasa si accesorii ar putea creste considerabil, ajungand pana la o marja a profitului de 28 – 30%.

Firma isi desfasoara activitatea in prezent intr-un spatiu inchiriat in Bucuresti, re-amenajat recent dupa un design modern pe masura brandurilor internationale reprezentate. Contractul de inchiriere este in conditii bune, asigura stabilitatea afacerii si permite dezvoltarea acesteia in respectiva locatie.

In plus, afacerea poate creste prin adaugarea de noi brand-uri astfel incat baza de clienti sa poata fi extinsa si catre alte segmente de piata.

Partile interesate de aceasta oportunitate de afacere, sunt invitate sa ne scrie prin email la andrei.cioroianu@rbe.ro sau direct prin intermediul formularului.

 

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Obtinere Finantare : , Private Equity, ,

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Salon Rochii de Mireasa

Motivul principal al Vanzarii: Motive personale

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania, Bucuresti

Domeniul de activitate BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare

 


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Cautare francizor/distribuitor/partener afaceri in România

Cautam parteneri de afaceri, distribuitor, francizor in toate orașele din Romani.

Domeniul este Home Deco, companie din SUA, cu activitate de mai bine de 20 de ani peste ocean, in …

Luman…
Vanzare curatatorie ecologică Pitesti

Aceasta curățătorie funcționează de 10 ani, este una dintre cele mai cunoscute din oraș, in special de către hoteluri și restaurante. Curățătoria ecologică este situată intr-o zona apr…

Manea…
Propunere de colaborare productie confectii textile

Suntem o mică unitate de producție confecții textile, dezvoltată printr-un start-up în cadrul unui proiect pe Programul Operațional Capital Uman, având 4 angajați. Toate utilajele și dotă…

Iosif…
Salon Tinute de ceremonii

Local Business For Sale

Salon tinute de ceremonii – Rochii de mireasa, costume barbatesti. Societate infiintata in 2013, activitate inceputa in Martie 2014.

Beneficii – Va…

cylvo…
Caut partener infiintare soft comert online

Magazin modern…

O noua interfata de cumparaturi..

Mutua…

RECOMMENDED BUSINESS MATCHES

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account