Se vinde Salon Infrumusetare

Valoarea Propunerii (EUR): 23500

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Se vinde Salon Infrumusetare – cu vad, in zona de lux a Bucurestiului – aprox 30.000 persoane zilnic traiesc si lucreaza in zona. SRL infiintat in 2019 COD CAEN – SALON INFRUMUSETARE – are posibilitatea aplicarii pentru programul StartUp Nation in vederea unei finantari in valoare de 200 000 lei, la care adaugam faptul ca societatea are doua chirii platite ca avans. Societatea detine in proprietare utilaje necesare productiei, autorizatii pentru spatiu, contractele obligatorii conform legii pentru functionare, are activitate din Septembrie 2019, nu are datorii. Exista posibilitati de dezvoltare, feedback-ul din partea clientilor fiind intotdeauna pozitiv. Situat la parterul unui bloc de lux din zona Piata Domenii, langa un parc, are o suprafata superioara multor saloane de profil din capitala, acesta fiiind conceput cu ajutorul unui architect din Olanda, iar mare parte din decoratiuni si mobilier fiind importate. Spatiu de productie 260 mp, Receptie, Spatiu de asteptare pentru client, Spatiu birou, mai multe grupuri sanitare, inclusiv vestiare cu dusuri pentru clienti, spatiu de depozitare, spatii separate pentru Coafor, Frizerie, Manichiura, Pedichiura, Masaj, Cosmetica, Tratamente Corporale si Faciale, Masaj, Hammam. Mai mult decat aceasta, fiecare din spatiile salonului este functional, existand angajati si materiale. Anul constructiei salonului este 2015. De asemenea, se pun la dispozitie contractele cu furnizorii (cu termene de plata agreate), asistenta pentru know-how, pentru cel mult 14 zile de la preluare dat fiind faptul ca renunt la aceasta afacere datorita oportunutatii aparute in cee ace inseamna o afacere in afara granitelor.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Motivul principal al Vanzarii: Relocation

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania, Sectorul 1

Domeniul de activitate BUNURI DE LARG CONSUM, Servicii


Active:

Lacat You need to be logged-in to see the Assets & Liabilities related to this business proposal
Datorii:

Lacat You need to be logged-in to see the Business Proposal Presentations and Videos


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Vand 2 societati

Se vand 2 societati cu comert diferite articole: scule-unelte pentru montarea gresiei, numere de casa, aplicatoare cosmetice, accesorii de baie si bucatarie.

Stocuri 360000 RON

Credit…

csifi…
VAND AFACERE LA CHEIE IN DOMENIUL MAROCHINARIEI

Vand afacere la cheie in domeniul marochinariei, productie genti din piele naturalà in orasul Sebes,judetul Alba, unde se gasesc muncitori calificati in domeniul marochinariei.

georg…
Vand afacere Atelier Copieri Chei in Piatra Neamt cu vad comercial

Vand magazin, atelier de copieri chei in Piatra Neamt. Magazinul este amplasat intr-o zona cu vad comercial intens, piata centrala a orasului. Magazinul se vinde cu pozitionarea sa, angajat , mobil…

bpoto…
Vind dispecerat sisteme alarmare

Vind afacere cu obiect de activitate, dispecerizarea sistemelor de alarmare, instalare sisteme alarmare, mentenanta sisteme alarmare.

Damia…
CAUTAM COLABORATORI

Serviciul noastru de ambalare BAG IN BOX  este mai mult decat un simplu serviciu care genereaza profit .
Serviciul noastru , bazat pe o strategie bine- definita , condusa de o echipa de oame…

ELCAS

Propuneri si Parteneri de Afaceri recomandati ca fiind deja potriviti Solicitarii de mai sus:©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account