VAND FIRMA PRODUCTIE LENJERIE INTIMA

Valoarea Propunerii (EUR): 70000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Producator lenjerie intima, brand foarte cunscut pe piata, distributie nationala, site, parteneri comerciali stabili si seriosi. Retea de clienti eligibili creata in ani de zile in aproape toate orasele din tara.

Activitatea se desfasoara din anul 2012, iar brand-ul este prezent pe piata din Romania din anul 2005.

In prezent sunt 8 angajati, fiind in cautare de noi angajati datorita comenzilor mari pe care le avem.

Activitatea firmei se desfasoara intr-un spatiu inchiriat de 370 mp, chiria fiind de 800 euro fara TVA.

Vanzarea se face prin magazine partenere din toata tara, fiind prezenti in aproape toate orasele de peste 20000 locuitori, printr-un brand romanesc, care vinde in sistem MLM, prin site-ul propriu si prin alt site partener. Clientii cu care colaboram sunt clienti identificati in ani de zile, clienti seriosi care comercializeaza in principal produse din Romania. Toata productia se vinde pe piata interna.

Motivul vanzarii este implicarea intr-un alt proiect in turism , precum si lipsa resurselor financiare pentru a dezvolta aceasta afacere.

Mai sunt 4 asociati, dar fara nici o implicare in desfasurarea activitatii si in dezvoltarea firmei. Toti sunt de acord cu vanzarea partilor sociale.

In acest moment nu exista datorii la stat sau furnizori, existand doar un contract de leasing pentru o masina, contract care in eventualitate vanzarii s-ar inchide anticipat cu preluarea de catre mine a bunului.

Pret vanzare afacere integral 70000 euro negociabil. Pentru varianta de vanzare integrala, ofer consultanta si sprijin direct o perioada de minim 6 luni.Exista si varianta de a se vinde doar pachetul majoritar de actiuni, eu urmand sa raman in actionariatul si in conducerea firmei. Afacerea se poate reloca fara probleme si in alt oras/judet. Se accepta si plata cu avans si rate pana la 12 luni. De asemenea, se poate vinde si fara stocurile de materii prime, produs finit sau productia in curs de executie sau/si cu o parte din utilajele firmei.

In pretul solicitat se ofera urmatoarele:

  • Masinile de cusut si dotarea tehnica specificata in documentul atasat.
  • Stocurile de materiale, produs finit, produse aflate in curs de executie, toate acestea fiind in valoare de peste 65000 de euro la inventarul din ianuarie 2020.
  • Rafturi metalice, cutii, mobilier birou, masina de etichete, calculatoare , imprimanta etc evaluate la aproximativ 6000 euro la valoare actuala.
  • Brand-ul!
  • Peste 200 tipare de sutiene, chiloti, bluze , colanti, pijamale care aduc vanzari constante, modele testate care si-au dovedit viabilitatea. Pretul unui tipar complex realizat corect cu gradare se ridica la 1000 ron x 200=200000 ron (aprox 40000 euro).
  • Retea de clienti seriosi si eligibili!
  • Domeniu internet.
  • Se ofera o afacere absolut functionala in care se pot realiza venituri din prima zi.

Unul din punctele forte ale afacerii este baza de modele si clienti existenta, precum si clientii finali castigati in ani de zile prin raportul pret calitate al produselor nostre. De asemenea, suntem unul din primii 5 producatori de lenjerie intima din tara, ca si volum, notorietate si prezenta in magazine. Pe acesta baza se poate construi si se poate dezvolta afacerea prin produse noi ( produse de sport, produse copii, articole de nisa – proteze medicale etc). In viitorul apropiat si mediu este foarte putin probabil sa apara alti producatori importanti in acest segment. Se poate dezvolta segmentul online, unde nu s-a investit decat foarte putin. Se poate incerca si iesirea in afara tarii cu produsele noastre, cum au inceput sa faca si principalii competitori .
Punctul slab ar fi gasirea de lucratori specializati , dar acest aspect se poate remedia prin oferirea in prima faza a unor salarii peste media pietei pentru atragerea confectionerelor, prin relocarea productiei in zone unde exista acesti lucratori, prin gasirea unor parteneri –din tara sau din strainatate – unde sa se lucreze o parte din modele (lucru pe care il fac deja si alti concurenti).

In ultima instanta, exista si varianta de asociere cu o persoana care sa se ocupe activ de partea de productie, chiar cu relocarea in alta zona a tarii , si eu sa ma ocup de partea de distributie.

 

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: PRODUCTIE TEXTILA

Motivul principal al Vanzarii: Interest for other Business

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 6 months

Se accepta plata in transe: Se accepta plata in transe

Tara:: Romania, Brasov


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Suntem importatori de lavete universale premium din microfibră (SUA) și căutăm parteneri de distribuție în țară și în străinătate, dar …

BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / En-gros


Listat de: Green…

Fabrica de peleti de vanzare isi desfasoara activitatea inca din anul 2015 intr-un spatiu inchiriat constand in 4 hale productie, unde sunt amplasa…

BUNURI DE LARG CONSUM, ENERGIE si UTILITATI, INDUSTRIAL, Productie


Listat de: Bursa…

Firma isi desfasoara activitatea in sistem lohn, pentru branduri recunoscute pe plan international precum Benetton, Valentino, Paris Hilton, Burber…

BUNURI DE LARG CONSUM, Productie, Servicii


Listat de: Valen…

Fabrica de vanzare este amplasata in zona industriala a orasului Craiova, pe un teren in suprafata de 964 mp. Hala de productie P+…

BUNURI DE LARG CONSUM, Productie


Listat de: Valen…

Sunt în căutarea unui investitor pentru a deschide o afacere.

In momentul de față afacerea este la nivel de idee.

Ideea de afacer…

BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / En-gros, Productie, Retail, Servicii


Listat de: Danie…

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account