Vand spalatorie auto Self Service

Valoarea Propunerii (EUR): 140000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Cu activitatea deschisa in anul 2018, afacerea de vanzare este pe profit, clienti formati si avizele la zi. In anul 2019 afacerea a avut o cifra de afaceri de aproximativ 55.000 euro si a inregistrat un profit de aproximativ 20.000 euro.

Firma functioneaza in momentul de fata cu 3 angajati si dispune de 5 boxe de spalat exterior si 3 boxe de spalat interior. Aparatele sun noi, cu garantie si cu programe de spalare diversificate.

Utilajele si echipamentele sunt in proprietatea firmei si au o valoare totala de aproximativ 100.000 euro, precum si active imobiliare in valoare totala de aproximaitiv 18.000 euro.

Activitatea se desfasoara intr-o hala inchiriata in suprafata de 900 mp, cu chirie lunara de 800 euro, situata la un drum national, la intrarea dinspre Bucuresti in orasul Brasov.

70% din clientii afacerii sunt din zona, iar restul de 30% sunt clienti din trafic.

Firma are un credit de 50.000 lei, insa se va achita la vanzarea afacerii.

Afacerea se vinde la cheie, cu tot ce tine de firma: aparate, angajati, structuri metalice, baza clienti, profit.

Spalatoria auto de vanzare din Brasov, este amplasata pe DN1, cel mai circulat drum din Romania, in apropiere de institutii de stat, reprezentante auto si un renumit cartier din Brasov. In curtea spalatoriei este localizata si o vulcanizare auto, care se poate vinde si ea, contra sumei de 10.000 euro.

In locatie, exista acces la un birou de 15 mp, o sala de asteptare de 23 mp, o baie de 6 mp si o terasa de 15 mp, foarte pretabila pentru inchiriere sau crearea unui bar (a fost bar insa din lipsa de personal, l-au inchis).

Afacerea este pe profit bun, chiar si in aceasta perioada grea. (Profit minim lunar 3000 euro in luna martie 2020, iar profit maxim 6800 euro in luna august 2020).

Motivul vanzarii este datorat faptului ca proprietarul si totodata unicul asociat, s-a mutat din localitate si detine alte afaceri ce il tin departe de Brasov.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Servicii, Spalatorie Auto

Motivul principal al Vanzarii: Relocation

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania, Brasov


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILAREListat de: TAXI

VIND Companie de Transport marfa international cu cifra de afaceri in 2019 de 5400000 lei. Detinel 15 cap tractor, 8 dube frigo, 6 remorci cu prela…

TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: Dania…

Doresc colaborare cu o firma in vederea inchierii spatiului pe care il detin in Constanta. Spatiul este situat in zona buna cu o suprafata de 55 mp…

EDUCATIE, FINANTE si ASIGURARI, MEDIA, SANATATE / SERVICII MEDICALE, SERVICII PENTRU AFACERI, TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR și SOFTWARE


Listat de: sandu…

Buna ziua. Sunt Sorin Talnariu, director sucursala la Expert Broker Asigurari, in domeniul asigurarilor din 2008. Caut un partener de afaceri, de p…

Altele, Asigurari, Banci, Brokeri autorizați pentru piețele financiare, Brokeri de Asigurari, Brokeri de Credite, FINANTE si ASIGURARI, SERVICII PENTRU AFACERI


Listat de: sorin…

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account